2310, 2015
  • winners

Parentix genomineerd voor TBM Unified Communications Award!

23 oktober, 2015 |

Op donderdag 29 oktober vindt voor het derde jaar op rij de TBM Telecom Inspirience Award show plaats. Doel van deze avond is om innovatieve Telecom- en ICT praktijkcases een podium te geven waar andere organisaties uit de branche inspiratie uit kunnen halen. Parentix is genomineerd in de categorie Unified Communications.
2310, 2015
  • foto 1

Partnership van Parentix en Cisco valt op tijdens grootste business software event van de Benelux

23 oktober, 2015 |

Een recordaantal van 4.000 bezoekers kwam naar de Jaarbeurs om zich te laten inspireren op het gebied van software, innovatie en hun next big thing. Parentix was die dag samen met partner Cisco aanwezig om bezoekers te informeren over Cloud trends op de opvallende Cloud University beursstand.
2110, 2015
  • clerk

Uw CRM database en Skype for Business gekoppeld met de CRM Companion

21 oktober, 2015 |

Wij zijn dit jaar druk bezig geweest met het ontwikkelen van de CRM Companion. Dit is een applicatie die een koppeling legt tussen Microsoft Skype for Business en Exact Synergy. Deze koppeling zorgt ervoor dat u tijdens inkomende (en eventueel uitgaande) gesprekken via Skype for Business direct belangrijke informatie binnen handbereik hebt. Na het draaien van verschillende pilots, introduceren wij dit product nu graag aan u!
1908, 2015
  • 218Exact-Live-960x498

Parentix wederom Platina sponsor Exact Live 2015!

19 augustus, 2015 |

Parentix zal tijdens Exact Live op 14 oktober 2015 in de Jaarbeurs Utrecht als Platina sponsor deelnemen. Deze tweede deelname van Parentix als Platina sponsor is een logische zet, al jarenlang ondersteunen wij Exact bij het naar de Cloud brengen van Exact Business applicaties.
1206, 2015
  • Trends in de ICT

Verslag van de officiële lancering van Scalable

12 juni, 2015 |

Vendoren en resellers kwamen bijeen op het kantoor van Parentix om te proosten op de lancering van het nieuwe platform, maar ook om een gezamenlijke visie scherp te stellen. De aanwezige Scalable partners hebben de afgelopen periode gemerkt dat er vanuit het MKB een enorme vraag is naar Cloud-oplossingen en naar een grotere flexibiliteit in de ICT kosten. Een tweede trend is de verschuiving in de vraag van Shared naar Hybride oplossingen, waarbij de mogelijkheden om de oplossingen aan te passen aan de eigen wensen veel uitgebreider zijn. Scalable voorziet in die behoefte door de introductie van een flexibel maandabonnement met daarin full service hosting.
1905, 2015
  • Microsoft-Gold-Logo

Parentix behoudt Microsoft Gold Status voor zesde jaar op rij!

19 mei, 2015 |

Parentix heeft opnieuw haar Gold Hosting status verlengd. Dit betekent dat wij voor het zesde jaar op rij deze status op onze naam mogen schrijven. Met het verlengen van de status bewijst Parentix dat het leveren van hoge kwaliteit van de hosting van Microsoft software en het waarborgen van veiligheid en hoge klanttevredenheid de prioriteit heeft.

“Veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid zijn elementen die verankerd zijn in onze bedrijfscultuur. Dit blijkt elke dag uit ons handelen, maar dient ook bevestigd te worden […]