1908, 2015
  • 218Exact-Live-960x498

Parentix wederom Platina sponsor Exact Live 2015!

19 augustus, 2015 |

Parentix zal tijdens Exact Live op 14 oktober 2015 in de Jaarbeurs Utrecht als Platina sponsor deelnemen. Deze tweede deelname van Parentix als Platina sponsor is een logische zet, al jarenlang ondersteunen wij Exact bij het naar de Cloud brengen van Exact Business applicaties.
1905, 2015
  • Microsoft-Gold-Logo

Parentix behoudt Microsoft Gold Status voor zesde jaar op rij!

19 mei, 2015 |

Parentix heeft opnieuw haar Gold Hosting status verlengd. Dit betekent dat wij voor het zesde jaar op rij deze status op onze naam mogen schrijven. Met het verlengen van de status bewijst Parentix dat het leveren van hoge kwaliteit van de hosting van Microsoft software en het waarborgen van veiligheid en hoge klanttevredenheid de prioriteit heeft.

“Veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid zijn elementen die verankerd zijn in onze bedrijfscultuur. Dit blijkt elke dag uit ons handelen, maar dient ook bevestigd te worden […]

1905, 2015
  • fax-to-email

Nieuw bij Parentix: Fax 2 E-mail

19 mei, 2015 |

Faxen ontvangen zonder het gebruik van een fysiek faxapparaat? Met fax 2 E-mail ontvangt u faxen per e-mail. Deze kunt u vervolgens makkelijk opslaan als pdf bestand en doorsturen per e-mail. Aan één E-fax kanaal kunt u één faxnummer en één e-mailadres koppelen. Belangrijk te vermelden is dat u met deze oplossing alleen faxen kunt ontvangen en niet kunt versturen. Wij bieden deze dienst aan in combinatie met Hosted Skype for Business.

Er zijn nog altijd veel bedrijven die gebruik maken […]