1908, 2015
  • 218Exact-Live-960x498

Parentix wederom Platina sponsor Exact Live 2015!

19 augustus, 2015 |

Parentix zal tijdens Exact Live op 14 oktober 2015 in de Jaarbeurs Utrecht als Platina sponsor deelnemen. Deze tweede deelname van Parentix als Platina sponsor is een logische zet, al jarenlang ondersteunen wij Exact bij het naar de Cloud brengen van Exact Business applicaties.
1206, 2015
  • Trends in de ICT

Verslag van de officiële lancering van Scalable

12 juni, 2015 |

Vendoren en resellers kwamen bijeen op het kantoor van Parentix om te proosten op de lancering van het nieuwe platform, maar ook om een gezamenlijke visie scherp te stellen. De aanwezige Scalable partners hebben de afgelopen periode gemerkt dat er vanuit het MKB een enorme vraag is naar Cloud-oplossingen en naar een grotere flexibiliteit in de ICT kosten. Een tweede trend is de verschuiving in de vraag van Shared naar Hybride oplossingen, waarbij de mogelijkheden om de oplossingen aan te passen aan de eigen wensen veel uitgebreider zijn. Scalable voorziet in die behoefte door de introductie van een flexibel maandabonnement met daarin full service hosting.
1905, 2015
  • Microsoft-Gold-Logo

Parentix behoudt Microsoft Gold Status voor zesde jaar op rij!

19 mei, 2015 |

Parentix heeft opnieuw haar Gold Hosting status verlengd. Dit betekent dat wij voor het zesde jaar op rij deze status op onze naam mogen schrijven. Met het verlengen van de status bewijst Parentix dat het leveren van hoge kwaliteit van de hosting van Microsoft software en het waarborgen van veiligheid en hoge klanttevredenheid de prioriteit heeft.

“Veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid zijn elementen die verankerd zijn in onze bedrijfscultuur. Dit blijkt elke dag uit ons handelen, maar dient ook bevestigd te worden […]

1905, 2015
  • fax-to-email

Nieuw bij Parentix: Fax 2 E-mail

19 mei, 2015 |

Faxen ontvangen zonder het gebruik van een fysiek faxapparaat? Met fax 2 E-mail ontvangt u faxen per e-mail. Deze kunt u vervolgens makkelijk opslaan als pdf bestand en doorsturen per e-mail. Aan één E-fax kanaal kunt u één faxnummer en één e-mailadres koppelen. Belangrijk te vermelden is dat u met deze oplossing alleen faxen kunt ontvangen en niet kunt versturen. Wij bieden deze dienst aan in combinatie met Hosted Skype for Business.

Er zijn nog altijd veel bedrijven die gebruik maken […]

104, 2015
  • vincent paashaas

Parentix introduceert nieuw merk P.a.a.S/H.a.a.S

1 april, 2015 |

In het weekend van 5 april zal Parentix haar technische platformen (Platform as a Service) en de hierop uitgerolde hosting diensten (Hosting as a Service) fuseren en aansluitend lanceren onder een nieuw merknaam; Scalable P.a.a.S/H.a.a.S.
2503, 2015
  • Exact partner of the year

Exact Partner of the Year event

25 maart, 2015 |

Ook dit jaar organiseerde Exact het Partner of the Year event. Parentix was wederom uitgenodigd en op 19 maart vertrokken wij dan ook naar TivoliVredenburg in Utrecht. Tijdens dit evenement zet Exact haar partners in de schijnwerpers en werden er verschillende awards uitgereikd op het gebied van innovatie, klantrelaties en uiteraard werd er kans gemaakt op de befaamde titel 'Partner of the Year.'