IT-branche

5 redenen waarom je als marketeer binnen de IT-branche wilt werken

1. Mix B2B en B2C marketing
Marketeers in de IT-branche voeren grotendeels campagnes gericht op bedrijven. Toch behoeft ook deze markt steeds vaker een consumenten marktbenadering. Best practices van deze mix? Daar kun je niet op afgaan, want die zijn er nog niet!

2. Een continue leerschool
Laten we eerlijk zijn, in college hebben we termen als VMware, SaaS en hybrid cloud niet voorbij zien komen. Technische termen als deze worden in je dagelijkse werkzaamheden echter wel om je oren geslingerd. Dat kan zo nu en dan best wel een uitdaging zijn.

3. Snel, sneller, snelst
De IT-branche is dynamisch. De trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan jou als marketeer de kunst om dit alles te behappen, IT-diensten te vermarkten en bovenal je te differentiëren van de rest. Je hoeft dus nooit stil te zitten.

4. IT is de toekomst
Hoewel de markt steeds concurrerender wordt, blijft de IT-branche een van de snelst groeiende in Nederland. Met marketingervaring in de IT kun jij zeer waardevol zijn. Nu en in de toekomst.

5. Bye bye computerstruggles!
Ik wil niet generaliseren, maar over het algemeen ben je als marketeer niet de aangewezen persoon om vervelende computerproblemen op te lossen. Yay! Een trage laptop, het kwijtraken van back-up en irritante pop-ups zijn verleden tijd.

Overtuigd? Lucky you! Je kunt hier direct solliciteren, want wij zijn op zoek naar versterking van ons marketingteam.