de stagiair

De stagiair aan het woord!

Hoi…
Mijn naam is Joris Schuyt, ik ben 19 jaar en geboren in de tropische Filipijnen. Ik studeer System and Network engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik te vinden in het pittoreske Wieringerwerf, the place to be.

Waarom stage bij Parentix…
Ik heb bij veel bedrijven gesolliciteerd, maar Parentix sprak mij het meest aan. Niet alleen de werkzaamheden, maar voornamelijk de mensen. Je kan haast zeggen dat het een grote familie is, een hechte club. Parentix heeft een geweldige werksfeer waarin je jezelf kan zijn.

Mijn stageperiode…
Ik ben begonnen bij de servicedesk om de complexe systemen van Parentix te verkennen. Deze verkenningsperiode heeft mij al vele leuke en uitdagende momenten bezorgd, waarbij klantcontact centraal staat. Na deze verkenningsperiode ben ik twee dagen in de week te vinden bij de platform afdeling, waar een uitdagende opdracht voor mij klaar ligt.

Toekomst…
Ik vind de werkzaamheden bij Parentix erg interessant en wil mezelf hier later ook in verdiepen. Daarnaast heb ik erg veel interesse in het vakgebied security en zal in mijn vierde studiejaar hier een minor voor volgen. Ik hoop na mijn studie bij een bedrijf zoals Parentix te kunnen werken en hierin door te stromen naar een positie als Cloud Platform Engineer of Security Officer!

By | 2017-12-03T12:18:09+00:00 14 november, 2017 |

About the Author:

mm
Joris is 19 jaar oud en actief als stagiaire op de Service Desk van Parentix. Hij woont in Wieringerwerf en komt netjes iedere dag op en neer naar Amsterdam. Fun fact: Joris is met zijn 1.71 de enige basketballer van Parentix!
X