stage bij parentix

Een half jaartje Parentix, was voor mij niet genoeg!

Even voorstellen…
Mijn naam is Ruël Sturk, ik ben 23 jaar jong en ik studeer aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie liep ik een half schooljaar stage bij Parentix. Ik woon nu 4 jaar in Amsterdam, maar ik kom oorspronkelijk uit Venlo. In het weekend ben ik nog geregeld in Limburg te vinden, om daar mijn ouders en vrienden te zien.

Mijn stage
In de 5 maanden stage bij Parentix heb ik mezelf enorm ontwikkeld, van student tot Junior Marketeer. Aan het begin van mijn stage had ik nooit verwacht dat ik echt een positief verschil zou kunnen maken voor zo’n mooi bedrijf, maar hier kwam al snel verandering in. Na twee weken werkte ik al aan de website, hielp ik met de Parentix Partnerdag en was ik bezig met het design van marketingmateriaal.
Na overleg bleek dat ik voor Parentix het beste een SEO-onderzoek kon doen, dit heb ik gedaan in samenwerking met een specialist. Na maanden van investering in dit onderzoek, is het geïmplementeerd en bleek het een succes.

Mijn baan
Aan het eind van mijn stage bij Parentix had ik echt het gevoel deel te zijn van het marketingteam en vond ik het jammer om weg te gaan. Gelukkig zijn we tot de overeenkomst gekomen dat ik naast mijn studie nog een half jaar bij Parentix aan de slag ga als Junior Marketeer. Na deze periode zal ik verder gaan met afstuderen en Parentix helaas verlaten.

De toekomst
Als Junior Marketeer heb ik het erg naar mijn zin. Ik ben iedere dag weer bezig met zeer afwisselende activiteiten en leer enorm veel. In de toekomst zou ik heel graag bij Parentix aan de slag gaan om samen verder te groeien in de IT-branche!

By | 2017-12-08T12:36:47+00:00 12 oktober, 2017 |

About the Author:

mm
Ruël is 23 jaar oud en actief als Junior Marketeer. Hij komt oorspronkelijk uit Venlo, maar woont nu al bijna 4 jaar in Amsterdam. Binnen het marketing team van Parentix is hij met name bezig met de optimalisatie van de website op SEO gebied. Fun fact: De oude garde uit het Parentix team moest wel even wennen aan het hoge hipstergehalte dat Ruël elke dag mee naar kantoor brengt.
X