Na mijn succesvolle afstudeerstage bij Parentix wist ik het zeker; hier wil ik verder!

Mijn afstudeerstage
Het afgelopen half jaar heb ik vanuit mijn opleiding Commerciële economie aan Avans Hogeschool Breda een afstudeerscriptie geschreven voor Parentix. Dit onderzoek bestond uit een reputatieonderzoek en een positioneringsonderzoek, waarop ik afgelopen maand ben afgestudeerd. De stage was voor mij een enorme uitdaging, niet alleen qua opdracht, maar ook omdat ik het rustige Noord-Brabant zou verlaten voor de grote stad. Dit is echter zo goed bevallen dat ik hier dan ook de volgende stap in mijn leven zet. Per 1 augustus ondersteun ik het Marketingteam van Parentix.

Waarom Parentix?
In mijn laatste jaar ben ik op zoek gegaan naar een geschikte afstudeerstage die voldeed aan de eisen van de opleiding en tevens aansloot op mijn wensen. Nadat ik erachter kwam dat enkele bedrijven liever een meewerkend stagiair zochten, ben ik ook verder gaan kijken. Al snel kwam ik op de vacature van Parentix die mij zeer erg aansprak.
Parentix is een leuke, vlotte organisatie met een open cultuur. Dit zorgt ervoor dat er duidelijkheid is en er een goede sfeer is. Ook zet Parentix zich sterk in voor het personeel. Dit is terug te zien in de vrijheid die je krijgt, de ontwikkelingsmogelijkheden die er zijn en de leuke uitjes en extra´s die worden georganiseerd.

”Leuke collega’s, een goede sfeer en een interessante uitdaging, wat wil je nog meer?!”

Wie ben ik?
Mijn naam is Antonie Bartels, 21 jaar en geboren en getogen in Oud Gastel. Op dit moment ben ik woonachtig in Almere en zoekend naar een onderdak in Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik zo’n vijf tot zeven keer per week in de sportschool te vinden en daarnaast voetbal ik nog op de zondagochtend. In het weekend zoek ik graag vrienden en familie op om bij te praten en een drankje te doen.

 

Wil jij ook bij Parentix werken? Check hier onze openstaande vacatures!