De leukste IT-vacatures vind je bij Parentix!

Toe aan een nieuwe uitdaging binnen de IT? Bij Parentix zijn wij altijd op zoek naar gedreven mensen die graag willen werken bij een groeiend bedrijf. Wij hebben de leukste openstaande vacatures bij Parentix voor je op een rijtje gezet.

Servicedeskmedewerker
Als servicedeskmedewerker ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten en partners met technische supportvragen. Samen met het team ben je er verantwoordelijk voor dat onze klanten zorgeloos kunnen werken. Het team bestaat uit collega’s met een technisch hart op junior/medior/senior niveau. Wij zijn opzoek naar iemand met minimaal 2 jaar ervaring als servicedeskmedewerker, een IT-achtergrond en kennis van Windows 10, Windows Server Office 2013/2016 en Office 365. Daarnaast ben je communicatief sterk en een echte teamplayer!

Technisch beheerder
Voor de rol van technisch beheerder zijn wij opzoek naar een IT-professional met 5 tot 10 jaar ervaring in complexere IT-omgevingen. In deze functie ben je de sluitpost binnen de Servicedesk en samen met je collega’s verantwoordelijk voor beheer, beveiliging en ondersteuning van alle klantnetwerken. Daarnaast ben je iemand die graag zijn kennis deelt, bereid bent te ondersteunen bij vraagstukken vanuit de 1e en 2e lijn en als ervaren kracht bezit over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Bij Parentix werk je met de nieuwste technologieën in ons vakgebied en bevind jij je als ware in een digitale speeltuin.

Cloud delivery engineer
Gaat je technisch hart harder kloppen van een complex en innovatief platform? Dan is de functie Cloud delivery engineer echt wat voor jou! Je werkt dagelijks met de allerlaatste technologieën om dit groeiende platform zo stabiel en groot mogelijk te maken. Daarnaast ben je binnen deze dynamische omgeving bezig met migraties van on-premise omgevingen naar de cloud. Behalve het implementeren van nieuwe omgevingen, ben je ook bezig met het beheren en uitbouwen van bestaande klantomgevingen. Jij hebt kennis van bedrijfsapplicaties op het Windows Platform en een echt hands-on mentaliteit.

Cloud accountmanager
Als cloud accountmanager heb je de mooie taak onze passie voor de cloud over te brengen op onze klanten. Je realiseert vanaf de eerste klantvraag tot aan de aflevering en afronding van een geheel functionerende cloudomgeving. Je adviseert en zorgt voor passende oplossingen. Elke klantcase is uniek en dat maakt deze job enorm uitdagend! Tevens werken wij samen met een groot partnernetwerk, waarmee jij contact onderhoudt zodat wij top of mind blijven. Jij hebt aantoonbare ervaring met grote salestrajecten en affiniteit met de ICT- branche.

Over Parentix
Parentix is een cloud solutions provider, gespecialiseerd in het hosten van zakelijke software in de Cloud. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit ruim 50 collega’s met een passie voor de cloud, technologie en innovatie. Bij Parentix is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van eigen ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen. Naast het harde werken is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning tijdens een van de leuke uitjes, het Parentix weekend of een potje pool in de pauze!

Herken jij jezelf in een van bovenstaande profielen? Solliciteer dan direct via HR@parentix.nl. En kom eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor het complete vacatureoverzicht op onze website www.parentix.nl