Maak kennis met de Surface Family!

Parentix is door Microsoft benoemd als Authorized Microsoft Surface Reseller. Dit houdt in dat Parentix vanaf heden alle producten van de Surface Family kan aanbieden. De Surface Family staat bekend als een van de meest productieve apparaten, speciaal gemaakt voor de manier waarop jij werkt. Door de grote diversiteit in de modellen die worden aangeboden, zit er voor iedereen een geschikt model tussen. Welke Surface past het beste bij jou?

Surface Pro
Met de Surface Pro kun je alle kanten op. Dit veelzijdige apparaat kun je op 3 manieren gebruiken: laptop-, studio- en tabletmodus. Door de verstelbare cover met compleet toetsenbord zet je de Surface simpel en snel in laptopmodus. Verlaag de standaard voor de studiomodus waarmee je de juiste hoek creëert voor schrijven en tekenen met de Surface Pen. Als derde mogelijkheid kun je de cover in zijn geheel loskoppelen waardoor je de Surface in tabletmodus kunt gebruiken. Naast de flexibiliteit en het gebruikersgemak, heeft de nieuwste Surface Pro een accu met een levensduur van 13,5 uur en is deze 2,5 keer sneller dan de vorige editie.

Surface Laptop
De Surface Laptop wordt door kenners omschreven als “de ultieme laptop”. De laptop is dun, licht (1,25kg), krachtig en heeft, door het met stof beklede toetsenbord, een luxe uitstraling. Het beeldscherm van 13,5 inch heeft een helder en goed leesbaar interactief aanraakscherm dat zorgt voor een meer natuurlijke navigatie. De Surface Laptop is ideaal voor zowel zakelijk als privégebruik door de Windows 10-s modus. Deze stijlvolle laptop is in vier kleuren verkrijgbaar; warmrood, platina, kobaltblauw en witgoud.

Surface Book 2
Wie opzoek is naar een krachtig en veelzijdig device, zal al snel uitkomen op de nieuwste Surface Book 2. Met maar liefst 4 gebruiksmogelijkheden kun je de Surface Book 2 op elke moment aanpassen naar de manier waarop jij werkt. De accu van dit “bakbeest” gaat maar liefst 17 uur mee en krachtige apps in Office en grafische software worden met gemak uitgevoerd. De Surface Book 2 is in twee maten beschikbaar: 15 inch aanraakscherm of 13,5 inch aanraakscherm.

Surface Studio
De mogelijkheden met de Surface Studio zijn grenzeloos. Het 28 inch beeldscherm is een groot canvas welke je op verschillende manieren kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het bewerken van foto’s of om mee te tekenen alsof je aan de tekentafel zit. De Surface Studio is niet alleen geschikt voor het creatieve proces, maar ook voor videogesprekken tijdens meetings of voor het kijken van je favoriete serie. Met de Surface Pen en Dial haal je nog meer uit Surface Studio.

Doe de test! 
https://www.microsoft.com/nl-nl/surface/devices/help-me-choose