Een uitgelezen kans om mij verder te ontwikkelen in een groeiende organisatie!

In vogelvlucht naar de cloud
Op 19-jarige leeftijd ben ik als servicemedewerker begonnen bij één van de grootste online reisorganisaties van de Benelux. De afgelopen 9 jaar heb ik verschillende rollen en afdelingen doorlopen en is de tijd echt voorbij gevlogen. Toen ik een grote rol had gekregen in het optimaliseren van alle klantcommunicatie en creëren van content voor social media, wist ik zeker dat ik die kant op wilde gaan in mijn verdere loopbaan. Op dat moment ben ik om mij heen gaan kijken naar nieuwe kansen om mezelf door te ontwikkelen. Nooit gedacht dat ik zo snel en in de cloud, de nieuwe gave uitdaging zou vinden waar ik naar opzoek was.

Waarom Parentix?
De verschillende werkzaamheden in de vacature van Junior Marketeer spraken mij direct aan. Ik hou van afwisseling in mijn werk en wil het liefst van alles een beetje mee krijgen om zoveel mogelijk te kunnen leren. De ruimte om ideeën aan te dragen en mee te denken vind ik erg belangrijk in een baan. Tijdens het gesprek met marketing manager Laura kwam duidelijk naar voren dat dit bij Parentix op prijs wordt gesteld. Er was direct een klik bij het 1e gesprek en het maken van deze stap in mijn carrière voelde heel natuurlijk en goed aan. Vandaar ook dat de keuze voor mij heel makkelijk was toen Parentix mij een aanbod deed. Het was een uitgelezen kans om mij verder te ontwikkelen in een groeiende organisatie.

Ik en Parentix
Als junior marketeer houd ik mij voornamelijk bezig met het vertellen van wie Parentix is en wat we allemaal doen via onze social media kanalen. We bloggen en vloggen er lustig op los en organiseren jaarlijks verschillende evenementen. Verder richt ik mij op de interne communicatie, het maken van nieuwsbrieven en reference cases.

Wie ben ik?
Mijn naam is Maxime Bloemberg, 28 jaar jong en geboren en getogen in Amsterdam. In opvolging van de MBO opleiding marketing & communicatie heb ik in deeltijdvorm HBO communicatie management succesvol volbracht. Naast (online) shoppen en schrijven voor mijn eigen blog, is fitness een grote hobby van me. Na bijna 20 jaar te hebben gehandbald, ben ik nu gemiddeld 5 keer in de week in de sportschool te vinden.

By | 2018-02-12T12:05:25+00:00 12 februari, 2018 |

About the Author:

mm
Maxime is sinds januari 2018 werkzaam als Junior Marketeer bij Parentix. Deze geboren en getogen Amsterdammer heeft na 9 jaren de reisbranche verruild voor de IT wereld. Zij houdt zich voornamelijk bezig met onze social media kanalen, interne communicatie en blogt en vlogt er lustig op los. Fun fact: Maxime voelt zich met haar vliegangst niet echt op haar gemak in de ‘Cloud’, maar hoopt dit bij Parentix te overwinnen.
X