Parentix cloud heroes saved the day

Ook dit jaar wist Exact Live weer alle records te breken. Met een opkomst van ruim 5600 bezoekers en een beursvloer van 19.000 m² was het de grootste en drukste editie ooit! Dit jaar leidde Wilfred Genee de plenaire ochtendsessie met indrukwekkende sprekers als Phil Robinson (CEO Exact), Igor Beuker en Daan Roosegaarde. Als klap op de vuurpijl betraden ook Max Verstappen en Jack Plooij het podium, waarna Christian Horner via een videoverbinding aansloot.

Try Tomorrow’s Tech

Ook dit jaar draaide alles om tech met als thema: Try Tomorrow’s Tech. Over de gehele beursvloer waren de nieuwste gadgets te zien. Van een VR-experience tot een robokeeper en van een apparaat om zelf bier te brouwen tot een reuzenrad dat rondging op basis van je hartslag. De bezoekers werden volop geïnspireerd.

Cloud heroes to the rescue

De tech is natuurlijk niet alleen terug te vinden in gadgets, maar ook in de snelgroeiende dynamische markt van cloudsoftware. Gedurende de hele dag stonden de Parentix cloud heroes op de stand klaar om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden. Als cloudpartner van Exact en vele andere Exact partners konden wij uiteraard niet ontbreken. Naast vragen die gesteld konden worden stond de nieuwe Surface Studio op de stand en was er heerlijke koffie gemaakt door een van de barista’s.

Uiteraard waren wij deze dag ook aanwezig met onze vlogcamera. Een klein kijkje achter de schermen of lekker nog even terugblikken op deze dag? Zie het in vlog #8 Exact Live!

Iedereen bedankt voor de mooie beursdag en volgend jaar zijn we er zeker weer bij. Heeft u ons deze dag gemist of zou u graag nog meer informatie wensen over de mogelijkheden in de cloud? Neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of chat.

By | 2017-12-03T12:18:09+00:00 23 november, 2017 |
mm
Antonie is sinds 1 augustus 2016 werkzaam als Junior Marketeer bij Parentix. Na zijn afstudeerstage bij Parentix te hebben afgerond en daarmee zijn Bachelor Commerciële Economie te hebben gehaald, heeft hij ervoor gekozen om zijn toekomst bij Parentix te vervolgen. Hiervoor verruilt hij het Brabantse platteland voor de grote stad. Fun fact: Antonie traint maar liefst 7 dagen per week en weet je precies te vertellen hoeveel eiwitten je gerecht telt.
X