Sporten onder werktijd?!

Bootcamp Parentix

Dit is de reactie die nog veel mensen geven als ze het horen. Toch zie ik regelmatig enkele collega’s even een half uurtje ontsnappen aan de drukte op kantoor om even wat stoom af te blazen. Zo blijf je niet alleen fit, maar ben je na het sporten ook helemaal opgefrist en kun je er weer tegenaan. Een kantoorbaan hoeft namelijk niet te betekenen dat je niet fit kunt zijn!

Vaak wordt een kantoorbaan geassocieerd met zittend werk en lange dagen maken. Als je dan thuis komt heb je geen zin of puf meer om de sportschool in te duiken. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden die hier precies op inspelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Fit20? 20 minuten sporten in je werkkleding en je kunt weer terug naar je werk. Ondanks dergelijke mogelijkheden, kiezen veel mensen er nog voor om in de avonddrukte naar de sportschool te gaan. Is het juist ook niet prettig om in de ochtend te kunnen sporten, om dan dat uurtje in de avond weer in te halen. Zo vermijd je tevens de drukke avondspits.

Dit heeft natuurlijk niet alleen betrekking op een sportschool, wat dacht je van een lekkere duik in het zwembad? Of toch maar een rondje joggen? Dankzij de opkomst van het flexibele werken hebben steeds meer mensen deze mogelijkheden. En zeg nou eerlijk, wie wil die vrijheid nou niet?

By | 2017-12-03T12:18:20+00:00 10 december, 2016 |
mm
Antonie is sinds 1 augustus 2016 werkzaam als Junior Marketeer bij Parentix. Na zijn afstudeerstage bij Parentix te hebben afgerond en daarmee zijn Bachelor Commerciële Economie te hebben gehaald, heeft hij ervoor gekozen om zijn toekomst bij Parentix te vervolgen. Hiervoor verruilt hij het Brabantse platteland voor de grote stad. Fun fact: Antonie traint maar liefst 7 dagen per week en weet je precies te vertellen hoeveel eiwitten je gerecht telt.
X