Integratie van Microsoft en Exact software in de cloud

Het integreren van software-oplossingen levert interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Als Cloud Solution Provider heeft Parentix veel ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen. We zijn onder meer gespecialiseerd in Exact-software, wat in veel bedrijven het hart van de financiële administratie vormt. 

De koppelingen tussen Microsoft en Exact worden niet alleen gelegd met oplossingen die op uw eigen servers of elders draaien, maar ook met andere oplossingen op het Parentix-platform. De integraties verlopen altijd via zeer goed beveiligde verbindingen, want bij Parentix staat security hoog in het vaandel.

Microsoft en Exact

Integratie tussen Microsoft Exchange en Exact software in de cloud

Microsoft Exchange en Exchange Online kunnen met Exact Synergy gekoppeld worden voor het uitwisselen van kalenderinformatie in Outlook. Voegt u bijvoorbeeld een afspraak in Outlook Calendar toe, dan ziet u deze direct terug in de planning in het CRM-systeem van Exact Synergy. De planning is altijd up-to-date. Deze koppeling is zowel van toepassing op Exact vanuit de cloud als Exact op eigen servers.

Integratie tussen Office 365 en Exact software in de cloud

Voorheen werden licenties voor zakelijke software met name aangeschaft via een eenmalig investeringsmodel. Tegenwoordig gebeurt dit hoofdzakelijk middels een maandabonnement. Dit voorkomt hoge aanvangsinvesteringen en biedt maximale flexibiliteit voor het op- en afschalen van gebruikerslicenties. Een voorbeeld hiervan is Office 365, waarmee u beschikt over de meest actuele versies van de Microsoft Office programma’s en Exchange Online.

Om te zorgen voor optimaal gebruiksgemak heeft Parentix ‘single sign-on’ tooling ontwikkeling waarmee gebruikers met één gebruikersnaam en wachtwoord op zowel Exact in de cloud als de verschillende Office 365-diensten kunnen inloggen. Dit voorkomt een ongewenste verzameling van gebruikersnamen en wachtwoorden.

Een veelgebruikte integratie tussen Exact Synergy en Microsoft Office is de Synergy Office Integration. Deze, door Exact ontwikkelde tool, zorgt ervoor dat u informatie vanuit verschillende Office (365) applicaties direct in Exact Synergy kunt opslaan zonder omslachtige handelingen, gekoppeld aan de juiste entiteiten (bijvoorbeeld relatie en/of project). Denk daarbij aan e-mailberichten, Word-documenten en Excel-sheets. Iedereen heeft snel inzicht in de status van de klant of project en is altijd up-to-date. Een prettige bijkomstigheid is dat deze functionaliteit niet alleen mogelijk is wanneer Exact op uw eigen server draait, maar ook wanneer u besluit om Exact vanuit de cloud af te nemen.

Microsoft en Exact

WILT U MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Microsoft en Exact

Integratie tussen Skype for Business en Exact software in de cloud

Parentix biedt Skype for Business aan als volwaardige telefonie-oplossing in de cloud. Als aanvulling hierop heeft Parentix de CRM Companion ontwikkeld voor CRM-integratie met Exact Synergy. Middels een pop-up bij een inkomende oproep, ziet u in één oogopslag met wie u spreekt en bij welke organisatie uw gesprekspartner werkt. Daarnaast heeft u direct alle relevante informatie uit Exact Synergy omtrent die specifieke klant in beeld zoals de meest recente contactmomenten, openstaande verzoeken, de accountmanager en opgeslagen documenten. Met deze integratie tussen Microsoft en Exact kunt u uw klant snel op een persoonlijke manier te woord staan, zonder tijd kwijt te zijn aan het opzoeken van deze informatie. Ook voor uitgaande gesprekken biedt de CRM Companion slimme mogelijkheden. Het stelt u bijvoorbeeld in staat om direct vanuit het CRM-systeem naar de klant te bellen door eenvoudig op het telefoonnummer in de relatiekaart te klikken.

Deze klanten ging u al voor:

 
Tie Kinetix
Sawadee
ID&T
 

De voordelen:

  • Parentix verzorgt updates, onderhoud, back-up en technisch beheer
  • Helder pay-per-use maandmodel, waardoor u flexibel op- en af kunt schalen
  • Uw data wordt veilig, centraal opgeslagen
  • Onze servicedesk staat altijd voor u klaar