Als Cloud Delivery Engineer…

Gaat je technische hart ongetwijfeld sneller kloppen van een complex en innovatief platform. Als Cloud Delivery Engineer bij Parentix werk je dagelijks met de allerlaatste technologieën om dit groeiende platform zo stabiel en groot mogelijk te maken. Je houdt je daarnaast binnen deze dynamische omgeving bezig met migraties van on-premise omgevingen naar de cloud. Hiervoor beschik jij over de nodige kennis van bedrijfsapplicaties op het Windows platform. Afhankelijk van je specialisatie kan dit zijn op het gebied van Microsoft Exchange, Microsoft Skype for Business, Hosted Desktop, Exact Software, Office 365, Azure, etc.
Behalve het implementeren van nieuwe omgevingen, ben je ook bezig met het beheren en uitbouwen van bestaande klantomgevingen. Dit doe je samen met je ervaren collega’s uit het cloud delivery team.

Heb jij technische kennis van:

  • Windows Server 2012 en 2016
  • Office 365, Exchange en Skype for Business
  • Microsoft SQL Server
  • Applicatievirtualisatie
  • RES ONE Workspace / Automation Manager
  • Citrix (XenDesktop / XenApp 7.X)
  • Active Directory
  • Powershell
  • Automation


Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We werken vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam – Duivendrecht. Daarnaast heb je de beschikking over zeer uitgebreide thuiswerkmogelijkheden. Verder heb je 25 vakantiedagen en flexibele werktijden.

Waar kom je te werken?
Parentix is een Cloud Service Provider die gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de Cloud. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 50 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, development, marketing en sales. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie en innovatie. Bij Parentix is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van eigen ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen. Tenslotte organiseert het marketingteam regelmatig toffe uitjes.

Om een goed beeld te krijgen van onze organisatie hebben wij een supergave bedrijfsvideo gemaakt en kun je een kijkje nemen op onze Youtube en/of Facebook pagina.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT