Exact Live 2020

Exact Live 2020: het business software event van het jaar

Dit jaar vindt Exact Live voor het eerst volledig online plaats van 2 t/m 6 november. Verspreid over vijf dagen worden bezoekers meegenomen in de wereld van Exact. Met verschillende topsprekers als Jan Peter Balkenende, interessante sectorsessies, de laatste software innovaties en een virtuele beursvloer belooft het een spectaculaire editie te worden. En dat alles vanaf een dynamisch en interactief online platform.

Deze digitale versie vervangt de real-life editie, die door het coronavirus niet door kan gaan.

The virtual edition

Exact Live – The virtual edition bestaat uit een mix van live-onderdelen met veel interactie, keynotes onder leiding van moderator Diana Matroos, on demand-sessies en nieuwe productontwikkelingen. Met meer dan 70 sessies verspreid over 5 dagen staan onderwerpen als digitalisering, vereenvoudigde administratie, samenwerken en efficiënte processen centraal.

Sessies afgestemd op jouw sector

De sessies zijn afgestemd op de verschillende sectoren. Van accountancy, finance, bouw, zakelijke dienstverlening, productie, handel tot accountants. Experts en ondernemers schuiven aan in de speciaal opgezette studio’s en bespreken verschillende trends en delen hun ervaringen en visie. Bezoekers kiezen zelf welke sessies zij willen volgen. Door deze opzet hoeven ze niet heel de week vrij te houden in hun agenda.

Bingewatch-waardig programma

Exact heeft inmiddels al vele jaren ervaring met het organiseren van Exact Live, maar door de nieuwe omstandigheden is het event helemaal opnieuw uitgevonden. “We hebben niet alleen een vertaling gemaakt van het offline event naar het online event”, vertelt Petra Vunderink, Head of Marketing Communications bij softwarebedrijf Exact. “We willen een memorabele ervaring creëren, waarbij bezoekers zo geboeid zijn dat ze meerdere keren in de week terugkomen. Een serie die je wilt bingewatchen.” Een succesvolle formule blijkt. “Inmiddels hebben we op een soortgelijke manier Exact Live in België georganiseerd en dat werd ontzettend goed ontvangen. De vele bezoekers waren razend enthousiast!”

Veilig en beschikbaar voor iedereen

Het softwarebedrijf kiest bewust voor een volledig online evenement. “Veiligheid en gezondheid staan voorop, daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. We willen niemand met lastige keuzes opzadelen en voor iedereen bereikbaar zijn”, gaat Vunderink verder.

Volledige eventbeleving

Exact Live – The virtual edition wordt daarom dit jaar gezien als een grote en inspirerende TV show met verschillende topsprekers, laatste software innovatie en een virtuele beursvloer met partners en experts van Exact. Tot slot komen bezoekers eenvoudig in contact met andere bezoekers, kunnen zij direct al hun vragen stellen aan een van de experts of een demo aanvragen. En dat alles op een interactief platform, waar bezoekers elke dag virtueel worden ontvangen en begeleid. Zo ervaren bezoekers vanuit huis een volledige eventbeleving.

Je kunt je gratis inschrijven voor Exact Live – The virtual edition via www.exactlive.nl

Inschrijven