In één minuut per dag klaar met urenregistratie door TIQ

TIQ

TIQ Times

TIQ is awardwinnende software die het schrijven van uren automatiseert door te koppelen met de software die u gebruikt om uw werk te doen. Met TIQ bent u in één minuut per dag klaar met uw urenregistratie. Parentix is de eerste Cloud Solutions Provider die deze oplossing volledig geïntegreerd aanbiedt aan de gebruikers van Exact Synergy, Exact Globe, Office 365 en Hosted Exchange. TIQ werkt aanvullend op deze diensten. Er hoeft dus geen grote overstap of migratie plaats te vinden.

Nooit meer handmatig uren invoeren

TIQ integreert met de tools die u gebruikt om uw dagelijkse werk te doen. Denk hierbij aan documenten waar u aan werkt, e-mails die u verstuurt en afspraken die u hebt. Door deze slimme koppelingen toont TIQ aan het einde van de dag een overzicht van uw activiteiten van die dag, verbonden aan de juiste klant of het juiste project. Als gebruiker hoeft u alleen dit overzicht te bevestigen. De integratie tussen TIQtime en Exact is gebouwd door partner It’s Us op het innovatieve koppelplatform Coretix.

TIQ en Parentix

Pieter Gabes, directeur Parentix, vertelt enthousiast over deze ontwikkeling die in lijn ligt met de specialisatie in de zakelijke dienstverlening, accountancy en advocatuur. “Wij hechten ontzettend veel waarde aan het blijven innoveren en het aanbieden van een breed scala aan oplossingen. TIQ is van absolute meerwaarde voor onze eindgebruikers en ik kijk er naar uit dit te kunnen aanbieden aan onze klanten.” aldus Pieter Gabes.
Nick Schils, oprichter van TIQ, vervolgt: “Deze samenwerking zal ons helpen TIQ verder te ontwikkelen en samen met Parentix aan te bieden aan een breder publiek.”

Tijdens Exact Live won TIQ de prijs “Emerging App of the Year” vanwege de kracht van de integratie met Exact.

By | 2017-12-03T12:18:21+00:00 21 november, 2016 |

About the Author:

mm
Pieter Gabes is directeur bij Parentix. 17 jaar geleden richtte hij samen met zijn compagnon It's Us op, nadat hij een aantal jaren als Exact software consultant had gewerkt. In zijn periode bij It's Us merkte hij dat er onder zijn klanten een toenemende vraag was naar bedrijfssoftware in de Cloud. Hij besloot na acht jaar uit het bedrijf te stappen en zich met een team van gedreven engineers te specialiseren in hosting van bedrijfssoftware. Zo ontstond Parentix. Fun fact: Pieter heeft in zijn studententijd een aantal jaren als taxichauffeur gewerkt. Ben je de weg kwijt? Geen enkele straatnaam of dakgevel in Amsterdam is hem onbekend.
X