Parentix organiseert cybercrime en privacy kennissessie in Muiderslot

Het afgelopen jaar zijn het aantal cyberaanvallen sterk toegenomen. Ook is privacy en de wetswijziging persoonsgegevensverwerking een terugkerend onderwerp in de media. Om ervoor te zorgen dat je helemaal up-to-date bent met deze onderwerpen, organiseert Parentix voor haar klanten en partners een kennissessie over cybercrime & privacy. Het zal een dagvullend programma zijn waarbij inspirerende sprekers ervoor zorgen dat je wordt wakker geschud en goed voorbereid 2018 tegemoet gaat. Hieronder staat alle informatie:

Thema: kennissessie cybercrime & privacy
Datum: donderdag 1 februari 2018
Locatie:
 Rijksmuseum Muiderslot – Herengracht 1 in Muiden

Inloop & ontvangst: 09.30 – 10.00 uur
Plenair & lunch:
 10.00 – 15.30 uur
Borrel & afsluiting:
 15.30 – 16.30 uur

Voor deze kennissessie zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan. Inschrijven kan onderaan deze pagina. De kennissessie is onderdeel van de Parentix securityweek, wat plaatsvindt tussen 28 januari en 1 februari 2018. Indien het evenement volgeboekt is of je kunt niet aanwezig zijn, houd dan onze website in de gaten voor het securitywebinar of ons securityblog.

Wij hopen je 1 februari te kunnen verwelkomen op het Muiderslot!

Inschrijven
By | 2018-01-29T17:54:32+00:00 12 januari, 2018 |

About the Author:

mm
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 15 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om tijdens een kop koffie uw vragen te stellen aan een van onze Cloud specialisten!
X