Nieuw lid van de Surface Family: De Surface Go

De nieuwe Surface Go is aangekondigd door Microsoft. De tablet zal deel worden van de Surface Family en dat betekent dat Parentix, als Authorized Microsoft Surface Reseller, ook dit product zal aanbieden in haar portfolio. In eerste instantie zal er een wifiversie beschikbaar zijn en later dit jaar zal ook de 4g-variant volgen.

Natuurlijk draait de Surface Go op Windows 10, zoals de andere leden van de Surface Family. Hierbij staat wel de S-Mode aan, deze versie van Windows 10 is aangepast om de veiligheid en accuduur van de Surface Go te bewaken. In deze modus kun je alleen applicaties uit de Windows Store installeren. Het is mogelijk om deze modus uit te schakelen en gebruik te maken van de originele versie van Windows 10.

De Surface Go is de kleinste en lichtste Surface die Microsoft tot nu toe gemaakt heeft, zo past hij met gemak in je tas. Door het formaat ligt hij ook prettig in je hand en is hij eenvoudig te bedienen met een 10″ aanraakscherm. De accu gaat tot maar liefst 9 uur mee, dus je kunt hem de hele dag bij je dragen.

Voor de beschikbaarheid en overige vragen met betrekking tot de Surface Go kun je contact opnemen met Parentix, via +31 (0)88 00 87 000 of sales@parentix.nl.

Klik hier om een kijkje te nemen op onze nieuwe Surface pagina!