Parentix officieel Authorized Microsoft Surface Reseller!

Parentix is door Microsoft benoemd als Authorized Microsoft Surface Reseller. Dit houdt in dat Parentix vanaf heden alle producten van de Surface Family kan aanbieden! De Surface family staat bekend als een van de meest productieve apparaten, speciaal gemaakt voor de manier waarop jij werkt. Door de grote diversiteit in de modellen die worden aangeboden zit er voor iedereen een geschikt model tussen.

Door Microsoft Surface toe te voegen aan ons assortiment kunnen wij in combinatie met CloudX, Office 365 en WorkspaceX een volledige modern workplace verzorgen, waarbij jij zo productief mogelijk kunt werken. Door de monitoring en ondersteuning van WorkspaceX op de lokale werkplek, kun jij je volledig focussen op je eigen werkzaamheden en hoef je niet meer om te kijken naar zaken als hardware en applicaties.

Als Authorized Reseller van de Surface Family kunnen wij je volledig ondersteunen op het gebied van garantie en support en kunnen we je adviseren in de keuzes binnen de Surface Family.

Op korte termijn zal er een demoset bij ons op kantoor verschijnen, waardoor je kan ervaren hoe deze producten bijdragen aan de modern workplace.

Stiekem toch al benieuwd naar deze devices? Check het overzicht op de Microsoft website.

By | 2018-04-25T14:07:42+00:00 30 maart, 2018 |

About the Author:

mm
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 15 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om tijdens een kop koffie uw vragen te stellen aan een van onze Cloud specialisten!
X