Parentix wint de innovatie award tijdens het Exact Partner award event. Het gala evenement vond afgelopen donderdag 24 maart plaats in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Het evenement stond in het teken van de “winning mood”.

De innovatie award

Binnen de categorie “innovation” werden onder andere de volgende criteria gehanteerd;
– Wat maakt de innovatie vernieuwend?
– Hoe breed is de innovatie inzetbaar?
– Omzetpotentie en impact

Hoe Rogier van Nimwegen, Salesmanager bij Parentix, het publiek tijdens zijn 60 seconden durende- pitch overtuigde van deze softwareoplossing ziet u in deze video.

Parentix wint innovatie award met de CRM Companion

De CRM Companion legt een koppeling tussen Exact Synergy en Microsoft Skype for Business. Deze koppeling zorgt ervoor dat tijdens inkomende en uitgaande gesprekken direct belangrijke informatie uit Exact Synergy in een notificatievenster zichtbaar is. In één oogopslag ziet de gebruiker met wie hij/zij spreekt, bij welke organisatie(s) de gesprekspartner werkt en welke notities er op de klantkaart staan in Synergy. Daarnaast zal er tijdwinst worden behaald door dat er direct vanuit het notificatievenster verzoeken kunnen worden aangemaakt in Exact Synergy.
Voor meer informatie over de CRM Companion kunt u hier terecht.

Trots: innovatie zit in onze genen

Wij zijn enorm blij met het winnen van deze award. Onze afdeling development is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het ontwikkelen van deze tool. Door te blijven vernieuwen slagen wij er in onze missie waar te maken, namelijk onze gebruikers een fantastisch gebruikersgemak te laten ervaren.