Agressieve ransomware WannaCry in omloop

ransomware wannacry

Op dit moment verspreidt een agressief virus in de vorm van ransomware rond op het internet. Wereldwijd heeft dit virus genaamd WannaCry al voor grote problemen gezorgd.
We hebben na bekendmaking van het virus direct een team geformeerd om de impact op ons platform te bepalen. De eerste vaststelling vrijdagmiddag was dat ons platform geen last zou hebben van dit virus. Door de snelle ontwikkeling van deze ransomware, hebben wij besloten preventief spoedonderhoud uit te voeren om ons platform te beschermen.

Voor meer informatie over het spoedonderhoud, kunt u hier terecht. Wij houden u op deze supportpagina op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen. Tenslotte adviseren wij onze klanten het gebruik van publieke wifi te vermijden.

By | 2017-12-03T12:18:16+00:00 13 mei, 2017 |

About the Author:

mm
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 15 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om tijdens een kop koffie uw vragen te stellen aan een van onze Cloud specialisten!
X