Stroomstoring Amsterdam geen impact op datacenter

Afgelopen zondag is er tijdelijk een stroomstoring geweest in Amsterdam – Zuidoost en op de luchthaven Schiphol. Het datacenter van Equinix, waar Parentix een suite heeft in AM7, heeft adequaat gereageerd op de storing en direct de noodgeneratoren in werking gesteld. Na 6 uur was de situatie weer onder controle en kunnen we melden dat er geen sprake is geweest van downtime.

Benieuwd naar ons datacenter? Op 17 mei organiseert Parentix een exclusieve klantendag in het hypermoderne datacenter van Equinix op het Science Park te Amsterdam. Wil jij hier als klant bij aanwezig zijn, meld je dan hier aan.

By | 2018-05-03T13:59:31+00:00 30 april, 2018 |

About the Author:

mm
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 15 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om tijdens een kop koffie uw vragen te stellen aan een van onze Cloud specialisten!
X