Exact Financials

Wat is Exact Financials?

Met Exact Financials komen informatiestromen uit verschillende bedrijfsprocessen en financiële gegevens samen, in de cloud. Op deze manier kunnen financiële administraties vanuit één centrale database geautomatiseerd worden, in tegenstelling tot meerdere administraties naast elkaar. Dankzij Financials kunnen grote hoeveelheden transacties met gemak verwerkt worden.

Voor wie bieden wij Exact Financials aan?

Middelgrote en grote organisaties hebben vaak te maken met meerdere omvangrijke transacties en hoge bedragen. Exact Financials richt zich meer dan Exact Globe op het waarborgen van deze grote hoeveelheden gegevens, met behoud van performance. Wij raden Financials dan ook in het bijzonder aan voor grote organisaties en non-profit organisaties.

Exact Financials handleiding

Parentix is als het ware uw Exact Financials handleiding. Bent u onze klant, dan beantwoorden we graag al uw technische vragen. En omdat we preferred hosting partner van Exact zijn, beschikken we via de portal over alle Exact handleidingen.

Waarom kiezen voor Exact Financials bij Parentix?

Parentix is preferred hosting partner van Exact en bouwt en beheert al meer dan vijftien jaar Exact-omgevingen. Dit maakt Parentix dé specialist op het gebied van Exact-software. Wij weten als geen ander hoe we uw bestaande software met Exact Financials in de cloud kunnen integreren. Daarnaast bieden we bij deze dienst zogenaamde ‘single sign-on’ aan. Dat betekent dat u met dezelfde inloggegevens, toegang heeft tot alle programma’s die u bij Parentix afneemt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een extra beveiliging, door middel van ‘two-factor authentication’. In dat geval wordt een extra controle uitgevoerd via een mobile device.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

De voordelen van Exact Financials bij Parentix op een rij:

  • U beschikt altijd en overal over de juiste en actuele financiële cijfers
  • Integreer Exact Financials eenvoudig met andere software in de cloud
  • Helder pay-per-use maandmodel, waardoor u flexibel op- en af kunt schalen
  • U heeft geen zorgen over back-up, updates of veiligheid
  • Onze servicedesk staat altijd voor u klaar

Combineer Exact Financials met:

Exact Financials
Wat is Exact Financials?
Financials Exact