Exact Globe

Wat is Exact Globe?

Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in een keer uw hele administratieve basis, in de cloud. Diverse backoffice-processen waar financiële consequenties aan verbonden zijn, worden slim geautomatiseerd. Denk hierbij aan de financiële administratie, facturatie, orderadministratie en salarisadministratie. U kunt Globe op verschillende apparaten zoals laptops, tablets of mobiele telefoons gebruiken. Dit biedt gebruikers de vrijheid om te werken waar en wanneer ze willen.

Exact Globe online

We bieden Exact Globe, online aan voor zowel zzp’ers als organisaties. U kunt dit eenvoudig in de Parentix-cloudomgeving afnemen. De benodigde licentie voor Exact Globe kunt u bij een Exact partner afnemen of zijn reeds in uw bezit. Heeft u al een licentie, dan kunt u deze uiteraard probleemloos inbrengen. Heeft u meer licenties nodig? Op elk gewenst moment kunnen gebruikers worden op- en afgeschaald. U betaalt alleen voor het werkelijk aantal gebruikers.

Waarom kiezen voor Exact Globe-software bij Parentix?

Behalve verstand van techniek hebben we ook veel kennis ten aanzien van applicaties. We beschikken over nagenoeg alle partner-oplossingen en bouwstenen die meer functionaliteit geven aan Exact. Bovendien weten we precies hoe deze met Globe geïntegreerd kunnen worden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een scan-oplossing of een Excel-koppeling. Daarnaast is het mogelijk om Exact Globe-software te integreren met Exact Synergy. Op die manier kunnen wij u een oplossing op maat bieden.

Wilt u meer informatie? Download hier ons Whitepaper!
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

De voordelen van Exact Globe bij Parentix op een rij:

  • Altijd en overal toegang tot uw Exact Globe-software
  • Het is mogelijk om Globe met Synergy en vele andere oplossingen te integreren
  • Helder pay-per-use maandmodel, waardoor u flexibel op- en af kunt schalen
  • Uw data wordt veilig, centraal opgeslagen
  • Installatie, onderhoud, back-ups, database-optimalisatie en technisch beheer verzorgd
  • Onze servicedesk staat altijd voor u klaar

Combineer Exact Globe met:

Exact Globe
Wat is Exact Globe
Globe Exact