Exact Synergy

Wat is Exact Synergy?

Exact Synergy is een krachtige cloudoplossing voor het automatiseren van CRM-processen, HRM-processen, workflowmanagement, documentmanagement, projectadministratie en urenregistratie. Het zorgt hiermee voor een optimale samenwerking tussen alle afdelingen van uw onderneming. Gegevens, data en documenten worden centraal opgeslagen in de beveiligde Parentix-cloudomgeving. Omdat het gebruikmaakt van dezelfde real-time data, koppelt Synergy naadloos met Exact Globe.

Exact Synergy online

Exact Synergy online is voor zowel grote organisaties als zzp’ers een passende oplossing. Aan de hand van uw specifieke vraag wordt Synergy online, eventueel in combinatie met andere aanvullende oplossingen, als maatwerk geleverd. U kunt flexibel op- en afschalen en Exact Synergy is al vanaf één gebruiker af te nemen. De benodigde licentie kunnen wij leveren. Heeft u al een licentie, dan kunt u deze uiteraard probleemloos inbrengen. Heeft u meer licenties nodig? Dan worden nieuwe gebruikers eenvoudig aangemeld en toegevoegd.

Waarom kiezen voor Exact Synergy-software bij Parentix?

Parentix is preferred hosting partner van Exact en bouwt en beheert al meer dan vijftien jaar Exact-omgevingen. We bieden Exact Synergy-software aan in een all-inclusive-pakket, dat u zelf samen kunt stellen. Naast Exact Synergy-software, heeft u de mogelijkheid om andere gewenste cloud-oplossingen toe te voegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Microsoft-software of Scan Sys-software. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles goed aan elkaar gekoppeld wordt. Tevens bieden wij bij deze dienst zogenaamde ‘single sign-on’ aan. Dat betekent dat u met dezelfde inloggegevens, toegang heeft tot alle programma’s die u bij Parentix afneemt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een beveiliging, door middel van ‘two-factor authentication’. In dat geval wordt een controle uitgevoerd via een mobile device.

Wilt u meer informatie? Download hier ons Whitepaper!
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

De voordelen van Exact Synergy bij Parentix op een rij:

  • Helder pay-per-use maandmodel, waardoor u flexibel op- en af kunt schalen
  • Mogelijkheid om Synergy met andere oplossingen te combineren
  • Altijd en overal toegang tot uw Exact Synergy-software
  • Uw data wordt veilig, centraal opgeslagen
  • Installatie, onderhoud, back-ups, database-optimalisatie en technisch beheer verzorgd
  • Onze servicedesk staat altijd voor u klaar

Combineer Exact Synergy met:

Exact Synergy
Wat Exact Synergy
Synergy Exact