Hosted Desktop

Wat bieden wij aan?

De Hosted Desktop van Parentix is een online werkplek die u met een internetverbinding kunt benaderen vanaf uw laptop, tablet of mobiel. Via de Hosted Desktop worden softwareprogramma’s en bestanden aangeboden vanaf de servers die in ons datacenter staan, zonder dat u lokaal iets hoeft te beheren. Onze Cloud specialisten zorgen ervoor dat u altijd en overal toegang heeft. Dit betekent dat u uw bestanden veilig kunt opslaan. Voor een groot aantal Cloud oplossingen is de Hosted Desktop een vereiste. De Hosted Desktop wordt daarom ook vaak omschreven als een virtuele werkplek, een Cloud werkplek of een Remote Desktop.


 


Voor wie bieden wij dit aan?

Voor zowel grote organisaties als ZZP’ers is de Hosted Desktop beschikbaar. Aan de hand van uw specifieke vraag zal de Hosted Desktop in combinatie met de benodigde Cloud oplossingen voor u als maatwerk geleverd worden. Hosted Desktop van Parentix is al af te nemen vanaf één gebruiker, per maand.


 


Waarom kiezen voor Parentix?

Dankzij onze ervaring kunnen wij de Hosted Desktop aanbieden zoals u dat wilt in een all-inclusive pakket. U kiest de specifieke Cloud oplossingen die u wilt combineren en wij zorgen ervoor dat deze gekoppeld worden in onze Parentix Cloud en benaderbaar zijn via uw Hosted Desktop.

Onze Cloud specialisten helpen u graag verder, bel +31 (0)88 0087090 om direct contact op te nemen.

Meer weten over Hosted Desktop? Neem contact met ons op!

Tevens bieden wij op deze dienst single sign-on aan. Met dezelfde inloggegevens heeft u toegang tot alle verschillende programma’s die u bij ons afneemt. Voor de extra veiligheid is het mogelijk om te kiezen voor two factor authentication (extra controle d.m.v. mobile device). Tenslotte staat onze servicedesk altijd voor u klaar om u te helpen waar nodig.

De voordelen op een rij:

  • Altijd en overal toegang tot uw software en data in een zeer veilige Cloud omgeving
  • Single Sign-on mogelijk: dus één inlog voor alle software
  • Benaderbaar via verschillende devices