Hosted Desktop

Wat is Hosted Desktop?

De Hosted Desktop van Parentix is een online werkplek, die u eenvoudig via een internetverbinding vanaf uw laptop, tablet of mobiel kunt benaderen. Vanuit de servers in het Parentix datacenter, worden softwareprogramma’s en bestanden via de Hosted Desktop aangeboden, zonder dat u lokaal iets hoeft te beheren. Onze cloud-specialisten zorgen ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot de programma’s en u kunt uw bestanden met een gerust hart veilig opslaan. Voor veel cloud-oplossingen is de Hosted Desktop een vereiste; het wordt daarom ook vaak omschreven als een virtuele werkplek, een cloud werkplek of een Remote Desktop.

Voor wie is Hosted Desktop?

Voor zowel grote organisaties als zzp’ers is de Hosted Desktop zeer geschikt. Aan de hand van uw specifieke vraag wordt de Hosted Desktop, in combinatie met andere gewenste cloud-oplossingen, als maatwerk geleverd. U kunt het al afnemen vanaf één gebruiker per maand.

Waarom kiezen voor Hosted Desktop bij Parentix?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de Hosted Desktop aanbieden in een all-inclusive-pakket, precies zoals u dat wilt. U kiest de cloud-oplossingen die u graag wilt combineren en wij zorgen er vervolgens voor dat ze goed gekoppeld worden in de Parentix-cloudomgeving. Al uw oplossingen zijn gemakkelijk te benaderen via de Hosted Desktop.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Tevens bieden wij bij deze dienst zogenaamde ‘single sign-on’ aan. Dat betekent dat u met dezelfde inloggegevens, toegang heeft tot alle programma’s die u bij Parentix afneemt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een extra beveiliging, door middel van ‘two-factor authentication’. In dat geval wordt een extra controle uitgevoerd via een mobile device. Uiteraard staat onze servicedesk altijd voor u klaar.

De voordelen van Hosted Desktop bij Parentix op een rij:

  • Altijd en overal toegang tot uw software en data
  • Uw data wordt in een veilige cloud-omgeving opgeslagen
  • Helder pay-per-use maandmodel, waardoor u flexibel op- en af kunt schalen
  • Single sign-on mogelijk; één keer inloggen voor alle software
  • Onze servicedesk staat altijd voor u klaar

Combineer Hosted Desktop met:

Hosted Desktop
Wat is Hosted Desktop
Hosted Desktop