Office 365

Wat is Office 365?

Office 365 is je vertrouwde Office-pakket in een maandmodel. Hierdoor werk je altijd met de nieuwste versies vanuit de cloud. Zo kun je altijd bij jouw Office-programma’s en bestanden, ongeacht of je een PC, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Ook werk je automatisch met de laatste versie en heb je geen omkijken meer naar updates.

Office 365 online

Dankzij onze ervaring kunnen wij Office 365 online integreren met al je andere zakelijke softwareprogramma’s. Door alle softwareprogramma’s binnen het bedrijf te laten integreren, zorg je ervoor dat alle systemen met elkaar communiceren en je geen tijd verspilt. Een ander voordeel is dat wij over de SPLA, de Gold Hosting status en een Azure Certified partnerschap van Microsoft beschikken. Wij geven jou met de aanschaf van één Office licentie toegang tot jouw Office-programma’s. Of je nu inlogt vanuit de Parentix Cloud, de Microsoft Public Cloud of vanuit jouw on-premise werkplek. Dit leidt tot directe kostenbesparing en volledige flexibiliteit.

Waarom kiezen voor Office 365 bij Parentix?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij Office 365 aanbieden in een all-inclusive-pakket, precies zoals u dat wilt. U kiest de cloud-oplossingen die u graag wilt combineren en wij zorgen er vervolgens voor dat ze goed gekoppeld worden in de Parentix-cloudomgeving.
Tevens bieden wij bij deze dienst zogenaamde ‘single sign-on’ aan. Dat betekent dat u met dezelfde inloggegevens, toegang heeft tot alle programma’s die u bij Parentix afneemt. Daarnaast bieden wij een ‘two-factor authentication’ om extra beveiliging te bieden, dit is een dienst waarmee een extra controle uitgevoerd wordt via een mobile device. Naast deze voordelen staat onze servicedesk altijd voor u klaar.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

De voordelen van Office 365 bij Parentix op een rij:

  • Office 365 met single sign-on
  • Integratie met Exact Globe, Exact Synergy en Exact Financials
  • Extra veiligheid met two-factor authentication
  • Altijd werken met de nieuwste Office-programma’s
  • Met slechts één licentie gebruik je Office vanuit iedere locatie

Combineer Office 365 met: