WorkspaceX

Wat is WorkspaceX?

WorkspaceX is lokaal werkplekbeheer waarbij Parentix uw volledige dagelijkse beheer van IT uit handen neemt. De dienstverlening bestaat uit het faciliteren en beheren van uw lokale hardware en het monitoren van al uw devices op de achtergrond. Zo bent u altijd up-to-date en beschermd tegen de laatste dreigingen. WorkspaceX werkt volgens een volledig schaalbaar maandmodel, zodat u nooit teveel betaalt. Het maandmodel is opgebouwd uit de user en de locatie.
Voor de user kan er gekozen worden voor het inkopen van hardware en deze laten beheren door Parentix, denk hierbij aan laptops, tablets en mobile. De locatie kan volledig verzorgd worden, u kunt onder andere kiezen voor WIFI, firewalls en alle type netwerk infrastructuur.

Voor wie is WorkspaceX?

WorkspaceX is het meest geschikt voor bedrijven in het MKB die ondersteuning nodig hebben op hun lokale werkplek. Parentix verzorgt en beheert de gehele werkplek, van hardware tot applicatie, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business.

Waarom kiezen voor werkplekbeheer bij Parentix?

Gebruikers staan centraal bij WorkspaceX. Er wordt een standaardprijs per gebruiker gehanteerd, ongeacht het aantal devices. Alle devices van een gebruiker zijn in dit standaardbedrag inbegrepen. Daarnaast wordt iedere component (server, client, netwerkcomponent) uitgerust met de WorkspaceX agent, deze software bewaakt en rapporteert 24/7 de gezondheid van het betreffende systeem.
Onze specialisten zorgen achter de schermen voor actieve monitoring, het onderhoud, de beveiliging en het maken van de back-ups van uw lokale data.

WorkspaceX combineren met bedrijfsapplicaties in de cloud? Lees hier meer!

De voordelen van werkplekbeheer bij Parentix:

  • IT-beheer volledig in handen van specialisten

  • Flexibel maandmodel voor alle devices

  • Uw data wordt in een veilige cloud-omgeving opgeslagen

  • Active monitoring door middel van de WorkspaceX agent

  • Onderhoud en installatie door onze engineers

  • Onze ServiceDesk staat voor u klaar

Combineer WorkspaceX met:

werkplekbeheer
werplekbeheer
werkplekbeheer