Netwerkbeheer

Wat is netwerkbeheer bij Parentix?

Het netwerkbeheer bij Parentix is onderdeel van WorkspaceX. WorkspaceX is lokaal werkplekbeheer waarbij Parentix uw volledige dagelijkse beheer van IT uit handen neemt. Een essentieel onderdeel van iedere werkplek, is een goed netwerk. Door het beheer van uw netwerk uit te besteden aan de specialisten van Parentix, wordt een veilig en snel netwerk gegarandeerd.

Waar bestaat netwerkbeheer bij Parentix uit?

Bij het netwerkbeheer van Parentix wordt u volledig ontzorgd. Het beheer bestaat uit een aantal zaken, te beginnen met het installeren van uw modem. Vervolgens verzorgt Parentix uw veiligheid, back-ups, firewalls en zo nodig uw gehele infrastructuur. Door al deze zaken te verzorgen, hoeft u zelf geen tijd of energie te steken in uw netwerk. Dit betekent dat u zich volledig kunt focussen op uw core business.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Waarom netwerkbeheer bij Parentix?

Bij Parentix wordt uw netwerk beheerd door professionals met veel ervaring. Te beginnen wordt er een “site scan” gedaan, waar bekeken wordt hoe het netwerk het meest efficiënt vormgegeven kan worden. Zo wordt de juiste basis gelegd voor een goed netwerk. Vervolgens wordt het netwerk bij u op locatie geïnstalleerd en zorgt Parentix ervoor dat alles goed blijft draaien. Bij mogelijke problemen komen onze engineers bij u langs om te zorgen voor een snelle oplossing en zijn wij telefonische bereikbaar voor vragen.

De voordelen van netwerkbeheer bij Parentix:

  • Volledig beheer

  • Standaard back-ups

  • Up-to-date firewalls

  • Gegarandeerde veiligheid

Combineer netwerkbeheer met:

netwerkbeheer
netwerkbeheer
netwerkbeheer