Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Samen met onze partners bieden wij Cloud omgevingen op maat aan, zowel kleinschalig als grote complexe projecten. Parentix neemt hierbij de rol van technisch partner in. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek.
Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 16 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij bieden continuïteit bij het gebruik van uw zakelijke software en verzorgen ook onderhoud, updates en back-up van uw data.
Wij werken samen met hoogstaande partners in de branche en zijn o.a. Exact Preferred hosting partner, Azure Certified en bouwer van de Exact Private Cloud. Bovendien zijn wij lid van DHPA. Parentix staat voor de allerhoogste kwaliteit en service.
Wij hebben al 16 jaar ervaring op het gebied van Cloud solutions. Onze Cloud specialisten bouwen zowel kleine als grootschalige complexe Cloud omgevingen. Hier komt in de meeste gevallen maatwerk aan te pas. Elke case wordt individueel bekeken en samen met uw IT partner creëren wij een Cloud omgeving toegespitst op uw bedrijfsbehoeften. Daarnaast garanderen wij een veilige omgeving welke continue gemonitord wordt. Klik hier voor onze oplossingen. 

Werken bij Parentix

Bij Parentix zijn wij altijd opzoek naar gedreven Cloud Heroes

Bekijk onze vacatures

Referenties

Deze organisaties zijn overtuigd van de cloud

Meer informatie

BSiLogo

ISEAZw

ExactPreffered

EmeaHosting