Parentix is een cloud solutions provider van zakelijke software in de cloud op verschillende devices. Als onderdeel van de Exact-groep streven wij naar een veilige, high performance-omgeving voor klanten die o.a. werken met Exact Globe en Exact Synergy.
Om dit te realiseren creëren wij de ultieme werkplek waarin je efficiënt en veilig kunt werken met behulp van de nieuwste technologieën. Samen met jou en een van onze partners stellen wij de ultieme werkplek samen. Parentix neemt hierbij de rol van technisch partner in en zorgt dat jouw omgeving altijd draait. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek.

Een ervaren team van cloudspecialisten bouwt en beheert al meer dan 18 jaar lang cloudomgevingen voor tienduizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, hardware, bestanden en real-time data. Wij bieden continuïteit bij het gebruik van jouw zakelijke software en verzorgen daarom ook jouw onderhoud, updates en back-ups.

Als onderdeel van de Exact-groep en onze jarenlange ervaring zijn wij dé Exact cloud partij en daarnaast zijn we Azure Certified. Wij werken samen met hoogstaande partners in de branche en zijn lid van de DHPA. Parentix staat voor de allerhoogste kwaliteit en service en geeft als enige cloudprovider garantie op applicatieniveau.

Wij hebben al 18 jaar ervaring op het gebied van cloudoplossingen. Onze cloudspecialisten bouwen zowel kleine als grootschalige complexe cloudomgevingen. Hier komt in de meeste gevallen maatwerk aan te pas. Elke case wordt individueel bekeken en samen met jouw IT partner creëren wij een cloudomgeving toegespitst op jouw bedrijfsbehoeften. Daarnaast garanderen wij een veilige omgeving welke continu gemonitord wordt. Klik hier voor onze oplossingen. 

Werken bij Parentix

Bij Parentix zijn wij altijd opzoek naar gedreven Cloud Heroes

Bekijk onze vacatures

Referenties

Deze organisaties zijn overtuigd van de cloud

Meer informatie

Wij houden ons dagelijks bezig met het beheren, onderhouden, beveiligen en innoveren van ons cloud platform. Het waarborgen van dataveiligheid is onze core business en wij certificeren ons waar mogelijk.

 
Exact Partner
Logo Microsoft Partner
NEN-CERTI-2018
ISO-CERTI-2018
ISAE-CERTI-2018
DHPA
EMEA hostingclub