Onze support leunt volledig op Hosted Lync van Parentix. Op deze manier kunnen we onze gebruikers op afstand helpen en zijn we overal en altijd bereikbaar.
Bastiaan Burgwal - Co-founder, Sparkholder

“Sparkholder is anderhalf jaar geleden gestart met het doel om MKB bedrijven inzichtelijker te maken voor banken en investeerders. Zo wordt het voor deze MKB bedrijven makkelijker om vreemd vermogen aan te trekken. Daarnaast hebben de investeerders real-time inzicht in bedrijven waarin zij investeren. Inmiddels is de eerste grote release een paar maanden geleden geweest en werkt Sparkholder samen met grote Seed-fondsen, informal investors, venture capitalists en banken. Al deze partijen ontvangen via het Sparkholder platform real-time inzicht.” Aan het woord is Bastiaan Burgwal, directeur van de Amsterdamse FinTech startup Sparkholder. En klant bij Parentix.

“Onze sterke groei bracht echter ook veel randzaken met zich mee waar we minder goed in zijn. Het product bouwen en ontwikkelen is echt ons ding, maar naarmate steeds meer gebruikers op het platform kwamen bleek ook customer service van vitaal belang. Het ondersteunen bij vragen is van groot belang merken we in de dagelijkse operatie. Het gebruik van Sparkholder is voor onze klanten van groot belang. Hoe schaalbaar een oplossing ook is, er zijn altijd uitzonderingen of simpelweg gebruikers die minder goed met technologie om kunnen gaan. En juist in die support speelt Parentix een zeer grote rol. Naast de maildiensten die we afnemen, leunt onze support namelijk ook volledig op Hosted Lync van Parentix. Op deze manier kunnen we onze gebruikers op afstand helpen en zijn we overal en altijd bereikbaar. Zowel online als telefonisch. Onze medewerkers kunnen werken waar ze maar willen en hoeven enkel hun laptop mee te nemen om telefonisch bereikbaar te zijn. Het meereizende telefoonnummer van Lync is hierbij onmisbaar.”

Bastiaan ervaart de samenwerking met Parentix als prettig. “Ik heb gemerkt in de keuze voor de leverancier, onder andere voor het simpele mailverkeer maar nu ook voor het gebruik van Lync, niet de prijs of het product de doorslag geven. Het is de ondernemer – achter Parentix – die feitelijk dé betrouwbaarheid uitstraalt. En je gaat er dan van uit dat hij de mensen om zich heen heeft verzameld die diezelfde betrouwbaarheid garanderen. Daarnaast ervaren wij Parentix als innovatief. Belangrijk voor ons, want wij zijn zelf ook één van de vernieuwende spelers op het gebied van FinTech. Dit zoek je ook in je partner. Een partner die altijd werkt aan en met de nieuwste technologische ontwikkelingen. En dat zonder de continuiteit uit het oog te verliezen”

“Op dit moment loopt onze support en customer service op rolletjes en we hebben geen omkijken naar de techniek die we daarvoor gebruiken. Bovendien betalen we per gebruiker en is het maandelijks opzegbaar. Voor een startup als Sparkholder die qua personeel groeit is dat uiterst interessant. ”