In de huidige markt is het juist belangrijk om flexibel te blijven. Door de opzet van het Parentix platform kunnen wij maandelijks gebruikers toevoegen en verwijderen. Dit zien we direct terug op de factuur.
Michiel Klijn, Trius Polytechniek

Business case
De core business van TRIUS is het detacheren van hoger technisch geschoold personeel. TRIUS heeft een geheel eigen aanpak. De kracht van het bedrijf is dat ze verstand hebben van de markt én gevoel voor techniek. Het personeel is persoonlijk betrokken bij wat werkgevers zoeken en wat kandidaten te bieden hebben. Het doel: de perfecte match. TRIUS zocht een oplossing voor het centraal automatiseren van alle bedrijfsprocessen. De hele organisatie moet vanuit de verschillende vestigingen in Nederland deze applicaties kunnen benaderen.

Oplossing
Na een grondige analyse viel de keuze op de Exact applicaties Globe en Synergy. Via reseller It’s Us kwam TRIUS uit bij Parentix. Dé specialist in het hosten van Microsoft en Exact applicaties in Nederland. Gezamenlijk is er een ontwerp gemaakt waarbij de eisen en wensen van TRIUS verder zijn ingevuld. Voorwaarden waren een hoge beschikbaarheid, uitstekende performance en een flexibele opzet om de beoogde groei te kunnen faciliteren.

Hosted oplossing
Tijdens het design is gekozen voor een redundante opzet van de applicatieservers en om deze te combineren met het shared platform van Parentix. Dit concept wordt ook wel hybride hosting genoemd. Vanuit het shared platform worden voor TRIUS services als SQL en jobs aangeboden. Als paraplu ligt het Parentix CONTROL™ platform over de TRIUS infrastructuur heen. Voor ondermeer monitoring, back-ups, beheer en onderhoud. Daarnaast heeft TRIUS gekozen voor een verbinding op basis van glasvezel op alle vestigingen.

Ervaring met Parentix

Michiel Klijn is tot op de dag van vandaag blij met de keuze voor Parentix. “Prima ondersteuning, snelle reactie en bovenal begrijpen ze het belang van onze bedrijfscontinuïteit. Ik vind dat automatisering vooral ondersteunend moet zijn. Het moet onze werknemers niet méér werk bezorgen, maar juist werk uit handen nemen. Parentix heeft dit gerealiseerd. Het gaat ongeacht outsourcing of een lokale oplossing weleens mis. Het is goed om te zien dat het monitoringplatform van Parentix direct signaleert zodat er snel gehandeld kan worden. Dat is een hele zorg minder. In de huidige markt is het belangrijk om flexibel te blijven. Wij kunnen gebruikers per maand toevoegen en verwijderden en zien dit direct terug op de factuur. We hopen nog jaren op deze manier samen te werken, Parentix faciliteert onze business!”

Over
Detacheren van hoger technisch geschoold personeel. Dat is wat TRIUS doet. TRIUS heeft een geheel eigen aanpak. De kracht: verstand van de markt én gevoel voor techniek. De accountmanagers zijn persoonlijk betrokken bij wat werkgevers zoeken en wat kandidaten te bieden hebben. Het doel: het vinden van de perfecte match