Stage lopen bij Parentix2019-01-11T11:00:28+02:00

stage lopen

Stage lopen bij Parentix

Parentix is een Cloud Service Provider die gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de Cloud en wij zijn altijd op zoek naar mensen die willen stage lopen bij een van onze afdelingen. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 38 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen Cloud engineering, delivery engineering, software development, product management, marketing en sales. Bekijk anders even onze bedrijfsvideo!

Bij Parentix zijn wij altijd op zoek naar gedreven Cloud engineers die graag willen stage lopen bij een groeiend bedrijf. Hieronder vind je een aantal vacatures.  Je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen om met een kop koffie te bekijken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Hebben we je enthousiast gemaakt om te komen stage lopen bij Parentix?

stage lopen

Ervaring van voorgangers

Bekijk hier onze stagiaire video!

Check hieronder onze openstaande vacatures!

Parentix werkt al samen met:

Nog geen stage gevonden?

Lijkt Parentix jou een leuk bedrijf, maar staat er niet de juiste stagevacature bij? Wij zijn altijd geïnteresseerd in ambitieuze, creatieve en ijverige stagiaires om ons bedrijf verder te helpen.
Stuur een mailtje naar hr@parentix.nl en wie weet kom jij vanaf Februari 2018 ons team versterken!