5 redenen om bij Parentix te werken

En nee, onze goede koffie tellen we niet mee in het rijtje. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als de informele manier waarop we met elkaar omgaan. Geen poespas. Gewoon als team samenwerken tot de klus geklaard is. En dan successen vieren. Mét die goede bak koffie, of een borrel op zijn tijd.

Parentix is een cloud solutions provider met een focus op het hosten van software in de cloud. Ons bedrijf bestaat uit de afdelingen: cloud engineering, delivery engineering, development, marketing en sales. En we groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar goede mensen die zin hebben in een uitdaging, ontplooiing en intensief samenwerken.

1. Slagvaardig en krachtig

Op de hoogte van alle nieuwe klanten. Gave projecten en inzicht in elkaars werkzaamheden. Dat is het voordeel van werken in een kleine organisatie, die toch branche-overschrijdend en internationaal actief is. Onze mensen zijn intensief bij elkaar betrokken. En dat werkt. Ook bedrijfsuitjes, deelname aan beurzen en andere bijeenkomsten zijn onderdeel van werken binnen onze club. Het versterkt de onderlinge band en dat leidt weer tot nóg mooiere resultaten.

2. Plat en prettig

Wij geloven dat een goede werksfeer begint bij openheid en de afwezigheid van een al te strakke hiërarchie. Bij ons geen mannen in strakke pakken, maar een laagdrempelig managementteam dat altijd op zoek is naar goede ideeën uit de organisatie. Van welke medewerker dan ook.

3. Het Nieuwe Werken 3.0

Thuiswerken. Flexibele uren. Bij Parentix kan het allemaal. Waarom we dat doen? Wij geloven dat medewerkers die goed in hun vel zitten, de meest waardevolle medewerkers zijn. Ook op de lange termijn. En daar gaan we voor. Werken op basis van vertrouwen en elkaar durven aanspreken op resultaat. Dat is een basis die werkt.

4. Dynamic does it

Tuurlijk zijn we dynamisch. Dat is inherent aan ons specialisme. Hoe we dat vormgeven? Door nieuwe productontwikkelingen te lanceren, innovaties door te voeren en volop bezig te zijn met de veranderingen binnen de branche.

5. Omdat je nooit te oud bent…

Om te leren. Precies. En nooit te jong ook trouwens. Ontwikkeling door trainingen en  cursussen. Helemaal bijblijven in het vakgebied. We stimuleren het. Er is veel kennis in huis bij Parentix en dat geeft een berg energie.

Kom het zelf ervaren. Drink onze koffie. Vertel jouw verhaal. Stuur een mail naar hr@parentix.nl