servicedeskmedewerker

Vacature: stagiaire servicedeskmedewerker

Tijdens jouw stageperiode bij Parentix werk je mee op de servicedesk. Als servicedeskmedewerker ben jij via de e-mail en telefoon hét aanspreekpunt voor onze klanten en partners met technische supportvragen. Deze vragen zijn uiteenlopend en daarom aan jou de taak om in te schatten wat de impact van de melding is. Zo krijg je bijvoorbeeld vragen over wachtwoorden, over gebruikers toevoegen, wijzingsverzoeken, vragen over back-up, SPAM en overige security issues. Mocht jij ook een onderzoek(je) willen doen tijdens je stage, dan hebben wij hier ook verschillende vraagstukken voor liggen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die leergierig is en de drive heeft om mensen met IT-problemen te woord te staan, te ontzorgen en waar nodig verder te adviseren. Samen met je team probeer je het probleem op te lossen of je zet de aanvraag door naar collega’s met het juiste specialisme. Jij weet net als ons dat de cloud booming is en wilt hier alles van leren! Zo ben jij klaar voor de toekomst! Wat ook leuk is om te vertellen: merendeel van de stagiaires die bij Parentix afstuderen, treden ook bij ons in dienst!

Wat bieden we jou?
Een dynamische en leerzame stageplek in Amsterdam! Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 50 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, development, product management, marketing en sales. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie en innovatie. De sfeer binnen het bedrijf is informeel, onze werktijden zijn flexibel en daarnaast werken wij regelmatig vanuit huis. Tenslotte organiseert het marketingteam regelmatig toffe uitjes.
Vanzelfsprekend is er ook een vergoeding voor je stage bij Parentix.

Lijkt je dit wel wat? Mail dan jouw CV + Motivatie naar HR@parentix.nl en wie weet loop jij vanaf september 2018 stage bij Parentix!