Call Router

Wat bieden wij aan?

Met de Call Router van Parentix creëert u in een handomdraai belgroepen voor Skype for Business. De belgroep is gekoppeld aan één telefoonnummer, zodra dit nummer wordt gebeld gaan alle (mobiele) telefoons die in de belgroep zitten over. Ook (privé) mobiele telefoonnummers kunnen worden opgenomen in belgroepen voor Skype for Business. De Call Router biedt een medewerkers- omgeving (medewerkers kunnen zichzelf aan- of afmelden) en een beheerders-omgeving (beheerders kunnen belgroepen aanmaken, wijzigen en activeren/deactiveren).

Voor wie bieden wij dit aan?

De Call Router is een mooie functionaliteit voor organisaties waarvan het personeel veel onderweg is, maar toch bereikbaar moet zijn, hierbij kunt u denken aan de thuiszorg of service monteurs.

Onze Cloud specialisten helpen u graag verder, bel +31 (0)88 0087090 om direct contact op te nemen.

Interesse in de Parentix Call Router? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Parentix?

Onze Cloud specialisten hebben veel ervaring op het gebied van Cloud maatwerk. De Call Router is dan ook ontstaan uit de behoefte van onze klant. Skype for Business wordt met deze add-on de ideale telefonie omgeving. Wij verzorgen de updates, onderhoud, back-up en het technisch beheer. Ten slotte staat onze servicedesk altijd voor u klaar.

De voordelen op een rij:

  • Medewerkers zonder een SIP adres geschikt voor Skype for Business, kunnen toch worden opgenomen in belgroepen op basis van hun mobiele telefoonnummer
  • Medewerkers regelen zelf hun beschikbaarheid door zich aan- of af te melden
  • Medewerkers kunnen een optioneel telefoonnummer toevoegen waarop zij ook beschikbaar zijn
  • Via een beheerders omgeving beheert u de belgroepen met behulp van een dashboard en kunt u alle activiteiten bekijken