CRM Companion

Wat bieden wij aan?

De CRM Companion van Parentix is een goede aanvulling op onze Skype for Business oplossing. Met de CRM Companion van Parentix wordt er een koppeling gelegd tussen Skype for Business en Exact Synergy. Dankzij deze tool hebt u tijdens inkomende (en eventuele uitgaande) gesprekken via Skype for Business direct belangrijke informatie binnen handbereik. Tijdens een Skype gesprek verschijnt er een notificatievenster die u direct inzicht geeft in de contactgegevens van de desbetreffende, in gekoppelde documenten en verzoeken. U bent dus geen extra tijd kwijt aan het opzoeken van informatie in Exact Synergy. Voor meer informatie over de CRM Companion leest u het blog.

Voor wie bieden wij dit aan?

Wij bieden de CRM Companion aan voor organisaties en ZZP’ers die gebruikmaken van Skype for Business en Exact Synergy op het Parentix Cloud platform. Als u interesse heeft in de CRM Companion en gebruikmaakt van één van deze oplossingen, kunt u altijd contact opnemen met onze Cloud specialisten.

Onze Cloud specialisten helpen u graag verder, bel +31 (0)88 0087090 om direct contact op te nemen.

Interesse in de CRM Companion? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Parentix?

Onze CRM Companion heeft de Exact Innovation award 2015 gewonnen, lees hier meer over deze award. Onze Cloud specialisten hebben veel ervaring en deze oplossing is ontwikkeld om een probleemstelling bij de klant op te lossen. Uw CRM systeem wordt gekoppeld aan Skype for Business, waardoor u in één oogopslag ziet met wie u spreekt, bij welke organisatie(s) uw gesprekspartner werkt en wat daar speelt. Al uw data wordt centraal opgeslagen in een veilige omgeving. Tenslotte staat onze servicedesk altijd voor u klaar.

De voordelen op een rij:

  • U kunt vanuit de CRM Companion direct verzoeken aanmaken in Exact Synergy
  • Klantinformatie beschikbaar via een notificatievenster
  • Bekijk direct verzoeken en gekoppelde documenten