Phone Number Cleaner

Wat bieden wij aan?

De Phone Number Cleaner is een applicatie waarmee telefoonnummers in Exact Synergy en Exact Globe automatisch worden omgezet naar een standaardformaat. Dit zorgt ervoor dat Skype for Business het telefoonnummer herkent en hier een hyperlink van maakt die u kunt aanklikken. U kunt dan direct vanuit Exact Synergy en Exact Globe bellen via Skype for Business. Naast Nederlandse telefoonnummers, worden ook internationale nummers herkend en aangepast. Voor meer informatie over de Phone Number Cleaner, kunt u dit blog lezen.

Voor wie bieden wij dit aan?

Wij bieden de Phone Number Cleaner aan voor ZZP’ers en organisaties die al gebruik maken van Exact Synergy en/of Exact Globe in combinatie met Skype for Business. Onze Cloud specialisten zorgen voor de koppeling tussen de software oplossingen.

Onze Cloud specialisten helpen u graag verder, bel +31 (0)88 0087090 om direct contact op te nemen.

Interesse in de Phone Number Cleaner? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Parentix?

Onze Cloud specialisten hebben veel ervaring op het gebied van Cloud maatwerk. De Phone Number Cleaner is dan ook ontstaan uit de behoefte van onze klant. Skype for Business wordt met deze add-on de ideale telefonie omgeving. Wij verzorgen de updates, onderhoud, back-up en het technisch beheer. Ten slotte staat onze servicedesk altijd voor u klaar.

De voordelen op een rij:

  • Uw Exact Synergy en Globe administraties gebruiken allemaal dezelfde vaste notatie voor telefoonnummers
  • Alle telefoonnummers in Exact Synergy en Exact Globe zijn klikbaar, waardoor u meteen kunt bellen
  • Het programma kan zowel automatisch (als achtergrondjob) als handmatig worden gedraaid