Wat is er mogelijk met stemteksten?

Verschillende teksten kunnen ingesproken worden. Alle prijzen zijn all-in en superscherp. Als iets over moet is dat inbegrepen. U loopt geen enkel risico om een keuze te maken waar u achteraf niet gelukkig mee bent. Stemteksten kunnen in het Nederlands, Engels en Duits worden ingesproken, door een mannenstem. Als u zelf geen vertaling aanlevert kunnen wij dit voor u doen, maar u gaat dan wel akkoord met de door ons gekozen vertaling van bijvoorbeeld uw afdelingsnamen.

De teksten worden ingesproken door een professionele stemacteur met een eigen opnamefaciliteit voor stemopnames, die niet in vaste dienst is bij Parentix. De opnames worden door Parentix geplaatst in uw Hosted Skype for Business telefooncentrale en zijn daarmee direct gebruiksklaar. De opnames zijn ‘schoongeknipt’, dus direct te gebruiken. Van korte opnames krijgt u eventueel diverse takes om uit te kiezen.

Tevredenheidsgarantie

Is iets niet goed of wilt u toch een andere variant horen? Geen probleem, dan doen we het opnieuw of net even anders. Tot u 100% tevreden bent! Bent u niet helemaal tevreden? Dan ontvangt u geen factuur. Die tevredenheidsgarantie biedt verder niemand.
Alle tarieven zijn inclusief handling en plaatsing op Hosted Skype for Business door Parentix.

Skype for Business biedt verschillende opties voor stemteksten, u vindt deze hieronder.

Welkomsttekst

Deze tekst kan gebruikt worden als uw bedrijf geen telefoniste heeft en/of wanneer er geen toestel vrij is om de beller direct te woord te staan.

€80,- (ex. btw)*

Wachttekst

Na de welkomsttekst of tijdens het doorverbinden naar een andere medewerker kunt u een tekst laten horen

€25,- (ex. btw)*

Buiten kantoortijden

Een door u opgestelde basistekst die speelt als uw bedrijf gesloten is. Hierin kunt u bijvoorbeeld uw reguliere openingstijden vermelden, verwijzen naar de procedure voor klanten met een 24/7 servicecontract of doorverwijzen naar informatie op uw website. U kunt ook aangeven of klanten een boodschap kunnen achterlaten of hen adviseren naar een bepaald mailadres te schrijven.
Er is geen harde limiet, maar zo’n tekst zou eigenlijk niet langer dan circa 1 minuut moeten zijn. Dat staat gelijk aan circa 125 woorden.

€100,- (ex. btw)*

Feestdagen

Deze melding kunt u tijdelijk laten horen tijdens de feestdagen, in plaats van de gangbare ‘gesloten’ meldtekst. Deze vakantieperiode en daarmee de heropening van uw bedrijf in het nieuwe jaar valt ieder jaar weer op andere dagen. Aan te raden valt om de tekst algemeen te houden en naar de website te verwijzen voor de dit jaar geldende vakantiestop.

€80,- (ex. btw)*

Buitengewone omstandigheden

Deze melding is te gebruiken bij evacuaties, trainingsdagen, extreme weersomstandigheden, sluiting door sterfgeval etc.

€80,- (ex. btw)*

Keuzemenu

Voor wie een tweetalige centrale wil of gewoon alle Engelse gesprekken naar een specifiek nummer wil doorverbinden.
Voorbeeldmenu:
• Voor Nederlands, toets 1.
• For English, press 2.

€80,- (ex. btw)*

On hold muziek

Het is mogelijk wachtmuziek af te spelen. Wij bieden daarvoor 1 track aan, waarvan de auteursrechten geregeld zijn. Ook uw eigen wachtmuziek ( bijvoorbeeld als u al de rechten van een compositie bezit, zoals de ANWB de gebruiksrechten voor ‘I’ll Be There’ heeft aangekocht) kan gebruikt worden voor als wachtmuziek. U moet hiervoor dan wel zelf een audiobestand aanleveren.

€15,- (ex. btw)*

*Alle genoemde prijzen zijn een indicatie. Voor meer informatie over de prijzen kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.