Hosted Skype for Business

Wat bieden wij aan?

Bij Parentix kunt u Skype for Business afnemen in de Parentix Cloud. Skype for Business is de zakelijke variant van Skype en biedt alle communicatiemiddelen die u nodig heeft om efficiënt met elkaar te kunnen samenwerken. Bellen, chatten, video- en groepsvergaderen, uw scherm en bestanden delen én extern bellen behoren tot de mogelijkheden. Dit betekent dat u met Skype ook kunt bellen naar mobiele of vaste nummers. Bij ons kiest u zelf voor welke van deze functionaliteiten u gebruik wilt maken. Zo ontstaat er een hosted communicatie oplossing op maat, waarbij u alleen voor de functionaliteiten betaalt waar u daadwerkelijk gebruik van maakt. Met Skype for Business in de Parentix Cloud kunt u werken waar en wanneer u wilt.

Voor wie bieden wij dit aan?

Wij bieden Skype for Business aan voor zowel ZZP’ers als grote organisaties. Behalve de bovengenoemde standaard functionaliteiten bieden wij ook branche specifieke Skype for Business tools.

Onze Cloud specialisten helpen u graag verder, bel +31 (0)88 0087090 om direct contact op te nemen.

Skype for Business op al uw apparaten? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Parentix?

Naast dat wij een hosted Skype for Business omgeving op maat kunnen aanbieden, betaalt u bij ons middels een pay-per-use model en kunt u op ieder moment op- en afschalen. Doordat wij Cloud deskundigen in huis hebben kunnen we meedenken met de klant en diverse Skype for Business integraties mogelijk maken. Wanneer u bij Parentix Skype for Business afneemt krijgt u de Phone Number Cleaner (i.c.m. Exact Synergy) er kosteloos bij en heeft u real-time inzicht doormiddel van een dashboard in uw inkomende en uitgaande oproepen.

De voordelen op een rij:

  • Wij bieden de mogelijkheid om met Skype for Business te bellen naar externe nummers
  • U krijgt elke maand een overzicht met uitgebreide telefoon specifciaties
  • U kunt gebruikmaken van een real-time dashboard voor een actueel overzicht
  • Skype for Business ter vervanging van uw telefooncentrale, maar ook vanaf één gebruiker af te nemen
  • Bellen via Skype for Business door een telefoonnummer aan te klikken in Exact Globe en Exact Synergy, u hoeft deze niet meer over te nemen