HeroesBannerParentixFinal

Kom het Parentix team versterken!

Parentix is een Cloud Service Provider die gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de Cloud. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 30 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen Cloud engineering, delivery engineering, software development, marketing en sales. Wij fungeren branche overschrijdend en internationaal, wat het werk elke dag weer uitdagend maakt.

Bij Parentix zijn wij altijd op zoek naar gedreven Cloud engineers. Van Starters tot Seniors. Hieronder vind je een aantal vacatures die momenteel open staan.  Je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen om tijdens een kop koffie te bekijken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Hebben we je enthousiast gemaakt?
Mail ons via: HR@parentix.nl

SfeerParentix

Check hieronder onze openstaande vacatures
of laat je enthousiast maken door verhalen van onze collega’s!

People, planet, profit: wat beteken jij voor een ander?

People, planet, profit Wat beteken jij voor een ander? Sinds afgelopen zomer ben ik vrijwilliger bij Big Brother Big Sister Amste [...]

MEET Dennis: Cloud delivery manager

"Zowel in het drumcorps als in mijn werk gaat het er om dat alles zo nauw mogelijk samenwerkt" Lees hier het blog dat Dennis o [...]

5 redenen om bij Parentix te werken

5 redenen om bij Parentix te werken En nee, onze goede koffie tellen we niet mee in het rijtje. Dat vinden we vanzelfsprekend. Ne [...]

Vacature Junior Microsoft Skype for Business specialist

Leren in de ICT doe je uiteindelijk op de werkvloer én waar liever dan van een ervaren team van Cloud engineers? Ontwikkel jezelf bij Parentix tot Skype for Business specialist!

MEET David: Cloud Platform Engineer

David maakt deel uit van het Cloud Platform team. Naast zijn passie voor techniek en Cloud, houdt hij er nog een zeer bijzondere hobby op na!

De ervaring van Gökhan Özdemir- Engineer bij Parentix

Ik vind de platte organisatie, zoals je Parentix zou kunnen omschrijven prettiger werken dan een grote organisatie met een formele cultuur.

NextStep

0
Nespresso koffie’s per dag
0
Potjes pool per week
0
financiële mutaties dagelijks van klanten ondersteunen
0
Exact IT-omgevingen beheren

Enthousiast? Mail ons via HR@parentix.nl

Volg Parentix!

linkedin12 facebook29 twitter47 (1)
X