Werken bij Parentix2019-10-10T10:10:10+02:00

Werken bij het Parentix team!

Parentix is een Cloud Service Provider die gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de Cloud en wij zijn altijd opzoek naar mensen die willen werken bij een van onze afdelingen. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 50 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen Cloud engineering, delivery engineering, software development, marketing en sales. Bekijk anders even onze bedrijfsvideo!

Bij Parentix zijn wij altijd op zoek naar gedreven Cloud engineers die graag willen werken bij een groeiend bedrijf. Van Starters tot Seniors. Hieronder vind je een aantal vacatures die momenteel open staan.  Je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen om tijdens een kop koffie te bekijken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Hebben we je enthousiast gemaakt om te komen werken bij Parentix?

werken bij

Check hieronder onze openstaande vacatures!

Vacture Cloud Platform Engineer

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie/ werkgebied, ben je een teamspeler, graag zelfstandig bezig en ben je op zoek naar nieuwe, complexe uitdagingen?

Windows System Engineer

Windows System Engineer The Job Voor zowel de ServiceDesk als ons Cloud Delivery team zijn wij op zoek naar een Windows System En [...]

Laat je enthousiast maken door verhalen van onze collega’s!

0
Nespresso koffie’s per dag
0
Potjes pool per week
0
financiële mutaties dagelijks van klanten ondersteunen
0
Exact IT-omgevingen beheren

Enthousiast? Mail ons via HR@parentix.nl

Volg Parentix!

linkedin12 facebook29 twitter47 (1)