Als Cloud Delivery Engineer…

Gaat je technische hart ongetwijfeld sneller kloppen van een complex en innovatief platform. Als Cloud Delivery Engineer bij Parentix werk je dagelijks met de allerlaatste technologieën om dit groeiende platform zo stabiel en groot mogelijk te maken. Je houdt je daarnaast binnen deze dynamische omgeving bezig met migraties van on-premise omgevingen naar de cloud. Hiervoor beschik jij over de nodige kennis van bedrijfsapplicaties op het Windows platform. Afhankelijk van je specialisatie kan dit zijn op het gebied van Microsoft Exchange, Microsoft Skype for Business, Hosted Desktop, Exact Software, Office 365, Azure, etc.
Behalve het implementeren van nieuwe omgevingen, ben je ook bezig met het beheren en uitbouwen van bestaande klantomgevingen. Dit doe je samen met je ervaren collega’s uit het cloud delivery team.

Heb jij technische kennis van:

  • Windows Server 2012 en 2016
  • Office 365, Exchange en Skype for Business
  • Microsoft SQL Server
  • Applicatievirtualisatie
  • RES ONE Workspace / Automation Manager
  • Citrix (XenDesktop / XenApp 7.X)
  • Active Directory

Kom dan eens bij ons op de koffie!

Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 50 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, development, marketing en sales. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie en innovatie. Bij Parentix is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van creatieve ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen.

De sfeer binnen het bedrijf is informeel, onze werktijden zijn flexibel en daarnaast werken wij regelmatig vanuit huis. Tenslotte organiseert het marketingteam regelmatig toffe uitjes. Om een beeld te vormen van ons team, kun je deze pagina bekijken , onze bedrijfsvideo checken en terecht op ons youtube kanaal.

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via HR@parentix.nl !

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.