Inmiddels maak ik alweer een jaar onderdeel uit van het Parentix engineering team.

Een team bestaande uit engineers met enorm veel ervaring en expertise in huis, waar ik veel van kan leren en die ook altijd open staan om mij te helpen met mijn persoonlijke ontwikkeling.

De Parentix familie
Het Parentix team bestaat in totaal uit 29 collega’s. Een kleine groep die elkaar goed kent en weet wat ze van elkaar kunnen verwachten. Dit viel mij direct op. Net als de sfeer, die enorm informeel en in mijn ogen zelfs familiair te noemen is. Zo gaan we tussen de werkzaamheden door, vaak even een potje poolen in de Parentix bar op kantoor. Ook is er in september een geheel verzorgd bedrijfsweekend georganiseerd. Vooral na dat weekend, voelde ik mij deel van de PTX familie!

Het Nieuwe Werken
Ik vind de platte organisatie, zoals je Parentix zou kunnen omschrijven prettiger werken dan een grote organisatie met een formele cultuur. De mogelijkheid om af en toe thuis te werken, komt ook echt goed uit wanneer ik een dagje niet op kantoor kan zijn.

Mijn rol binnen Parentix
Als Support Engineer heb ik veel telefonisch contact met klanten en help ik hen wanneer er zich problemen voordoen. Ik voer dagelijks checks uit om er zeker van te zijn dat alles op de juiste manier draait in de Cloud en ik houd me bezig met het registeren en bewaken van lopende projecten. Tenslotte controleer ik backups en ben ik verantwoordelijk voor de juiste updates.  

 

Wil jij ook deel uitmaken van de Parentix familie? Check onze verschillende vacatures!

By | 2016-07-14T11:42:01+00:00 23 september, 2015 |

About the Author:

mm
Gökhan Özdemir is 25 jaar en is sinds juli in dienst als support engineer bij Parentix. Gökhän heeft een IT opleiding afgerond in 2009, waarna hij ervaring is gaan op doen bij Misco als systeembeheerder en daarna 1,5 jaar als Hosting Engineer bij IS Group. Fun fact: Gökhan kan je alles vertellen over het Nederlandse en Turkse voetbalelftal
X