Skype for Business specialist

Als Skype for Business specialist…

Ben jij mede- verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe klantprojecten rondom onze Microsoft Skype for Business oplossing, met daarbij een flinke portie Microsoft Exchange en Office 365. Van onze Cloud specialisten zul jij in snelvaart on- the- job gaan leren. Zo weet jij straks de vraag van de klant om te zetten in een technisch ontwerp, om deze vervolgens te configureren en implementeren. Geen enkel project is hetzelfde omdat er vaak gevraagd wordt koppelingen te leggen naar andere softwaresystemen. Daarnaast zul je leren diverse problemen te analyseren en op te lossen. Jij zult als Skype for Business specialist inzetbaar zijn voor allerlei cases.

Herken jij je in onderstaand profiel?

– Je hebt een ICT gerelateerde opleiding behaald en wil je graag blijven ontwikkelen binnen dit vakgebied
– Minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare ICT functie, als bijvoorbeeld Windows System Engineer
– Communicatief sterk in Nederlands in woord en geschrift.
– Kennis van Microsoft Skype for Business (Lync) is een grote pré
– Microsoft certificeringen zijn een grote pré

Werken bij Parentix

Parentix is een Cloud Solutions Provider dat gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de Cloud. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 30 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen Engineering, Software development, Marketing en Sales. Wij fungeren branche overschrijdend en internationaal, wat het werk elke dag weer uitdagend maakt. Om een beeld te vormen van ons team, kun je deze pagina bekijken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hanteren bij Parentix uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo heb je 25 vakantiedagen, flexibele werktijden en de beschikking over zeer uitgebreide thuiswerkmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovengenoemde functie van Skype for Business specialist? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar hr@parentix.nl t.a.v. de heer E. van Bergen. Als we denken dat er sprake is van een mogelijke match, nodigen we je uit voor een kop koffie op kantoor.


Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
By | 2017-12-03T12:18:29+00:00 20 juli, 2016 |

About the Author:

Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 15 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om tijdens een kop koffie uw vragen te stellen aan een van onze Cloud specialisten!
X