Ben jij onze nieuwe Manager Servicedesk?

Ben jij oplossingsgericht, sterk in de communicatie en een echte teamspeler? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? Kom dan werken bij Parentix als Manager Servicedesk!

Wat ga je doen?
In deze functie stuur je een team aan van skilled Servicedesk medewerkers waarmee je verantwoordelijk bent voor het visitekaartje van Parentix. Je houdt je bezig met de ontwikkeling en groei van de afdeling en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening. Je rapporteert direct aan de directie. Wij zijn opzoek naar iemand die oplossingsgericht is, zich kan inleven in de klant en waar nodig adviseert. Samen met je team ben je er verantwoordelijk voor dat onze klanten zorgeloos kunnen werken en zich kunnen bezighouden met hun core business.

Wat verwachten we van jou?

  • Een opleiding minimaal op HBO niveau
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in de Managed Service Provider branche en 5 jaar management ervaring
  • Ervaring met helpdeskregistratiesystemen en RMM oplossingen (Parentix maakt thans gebruik van Autotask)
  • Sterk in communicatie, flexibel en stressbestendig
  • Kennis van ITIL en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en Engels is een grote pré

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We werken vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam – Duivendrecht. Daarnaast heb je de beschikking over zeer uitgebreide thuiswerkmogelijkheden. Verder heb je 25 vakantiedagen en flexibele werktijden.

Waar kom je te werken?
Parentix is een cloud service provider die gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de Cloud en het beheren van werkplekken. Sinds kort zijn wij onderdeel van de Exact groep. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 50 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen servicedesk, cloud engineering, delivery engineering, development, marketing en sales. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie en innovatie. Bij Parentix is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het uitwerken van eigen ideeën. Tenslotte organiseert het marketingteam regelmatig toffe uitjes.

Om een goed beeld te krijgen van onze organisatie hebben wij een supergave bedrijfsvideo gemaakt en kun je een kijkje nemen op onze Youtube en/of Facebook pagina.

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via HR@parentix.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

By | 2018-09-05T11:58:35+00:00 5 september, 2018 |

About the Author:

mm
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 15 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om tijdens een kop koffie uw vragen te stellen aan een van onze Cloud specialisten!
X