Ga aan de slag als projectmanager!

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de planning, beheer en de controle van IT-projecten binnen onze organisatie. Je bent dé specialist in het optimaliseren van complexe infrastructuren en streeft naar de beste service voor klanten. De functie bevat een brede, veelzijdige rol waarbij het plannen en coördineren van verschillende IT-projecten centraal staat. Bij elke project ligt de focus op de planning, kwaliteit en het realiseren van de operationele doelstellingen. Jij krijgt energie van het uitzetten van taken onder de engineers en deze uiteindelijk tot elkaar te brengen als eindoplossing voor onze klanten. Ook interne projecten kunnen onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je werkt nauw samen met onze Delivery engineers en collega projectmanagers.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Nodige kennis van bedrijfsapplicaties op het Windows Platform
  • Opdrachten kunnen vertalen naar projectplanning
  • Communicatief sterk, stressbestendig en nauwkeurig
  • Beschikt over organisatorische en managementcapaciteiten
  • Hands-on-mentaliteit
  • Klant- en resultaatgericht

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We werken vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam – Duivendrecht. Daarnaast heb je de beschikking over zeer uitgebreide thuiswerkmogelijkheden. Verder heb je 25 vakantiedagen en flexibele werktijden.

Waar kom je te werken?
Parentix is een cloud service provider die gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de Cloud. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 50 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, development, marketing en sales. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie en innovatie. Bij Parentix is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van eigen ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen. Tenslotte organiseert het marketingteam regelmatig toffe uitjes.

Om een goed beeld te krijgen van onze organisatie hebben wij een supergave bedrijfsvideo gemaakt en kun je een kijkje nemen op onze Youtube en/of Facebook pagina.

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via HR@parentix.nl !

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

By | 2018-07-10T15:30:40+00:00 14 juni, 2018 |

About the Author:

mm
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 15 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om tijdens een kop koffie uw vragen te stellen aan een van onze Cloud specialisten!
X