Servicedeskmedewerker vacature

Als senior servicedesk medewerker…

spring jij in bij ingewikkelde supportcalls en ondersteun je de junior servicedeskmedewerkers met jouw ervaring en opgedane kennis. Jouw diepere kennis van Windows, AD en producten als Exchange, Skype for Business en Exact maken jou een ster in dit technische beheer. Wij zijn op zoek naar iemand die leergierig is en de drive heeft om mensen met IT problemen te woord te staan, te ontzorgen en waar nodig verder te adviseren. Je zal daarnaast ook nauw samenwerken met tweedelijns support werkzaamheden met een groeimogelijkheid naar het cloud delivery team.

Herken jij je in onderstaand profiel?

– Je hebt minimaal een ICT mbo- opleiding niveau 4 afgerond
– Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie opgedaan waarbij klantcontact centraal stond
– Je hebt diepe kennis van Windows en AD
– Je hebt ervaring met Exchange, Skype for Business en/of Exact producten
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en Engels is een grote pré

Kom dan eens bij ons op de koffie!

Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 50 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, development, marketing en sales. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie en innovatie. Bij Parentix is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van creatieve ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen.

De sfeer binnen het bedrijf is informeel, onze werktijden zijn flexibel en daarnaast werken wij regelmatig vanuit huis. Tenslotte organiseert het marketingteam regelmatig toffe uitjes. Om een beeld te vormen van ons team, kun je deze pagina bekijken onze bedrijfsvideo checken en terecht op ons youtube kanaal.

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via HR@parentix.nl !

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

By | 2017-12-03T12:18:09+00:00 29 november, 2017 |

About the Author:

Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Een ervaren team van Cloud specialisten bouwt en beheert al meer dan 15 jaar lang Cloud omgevingen voor duizenden gebruikers in vele landen. Onze klanten werken waar en wanneer zij willen via het beschermde netwerk van Parentix, met de benodigde zakelijke software, bestanden en real-time data. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons op kantoor om tijdens een kop koffie uw vragen te stellen aan een van onze Cloud specialisten!
X