Windows System Engineer

The Job

Ben jij oplossingsgericht, sterk in communicatie en een echte teamspeler? Bijt je je vast in problemen totdat deze zijn opgelost? Krijg jij de meeste voldoening uit het helpen van anderen? Als je daarnaast ook nog eens op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de IT, dan zijn we op zoek naar jou! Kom werken bij Parentix als Windows System Engineer (medior/senior)!

In deze functie ben jij onderdeel van het team dat onze klanten en partners ondersteunt bij hun technische problemen en supportvragen. Je begrijpt de noodzaak van het goed en adequaat registreren van je werk en je vindt klanttevredenheid erg belangrijk.

Wij zijn op zoek naar iemand die oplossingsgericht is, zich kan inleven in de klant en deze waar nodig adviseert. Samen met jouw andere collega’s ben je er verantwoordelijk voor dat onze klanten zorgeloos kunnen werken en zich kunnen bezighouden met hun core business.

You Offer

  • Een IT opleiding minimaal op MBO-4 niveau, eventueel aangevuld met relevante certificaten
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met server- en/of werkplekbeheeractiviteiten
  • Bereid zijn flexibel om te gaan met variërende werktijden (tussen 07:30 en 18:00)
  • Je bent een echte teamspeler
  • Kennis van ITIL is een pré
  • Sterk in zowel mondelinge als schriftelijke de communicatie
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must
  • Een goede beheersing van de Engelse taal is een grote pré

We Offer @ Amsterdam 

Een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden, waar je eigen ideeën meetellen en een baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je thuiswerkmogelijkheden, flexibele werktijden, 25 vakantiedagen en gezellige bedrijfsactiviteiten.

About us

Waar kom je te werken?

Sinds de zomer van 2018 is Parentix onderdeel van de Exact Group. Parentix is een Cloud Service Provider die gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de cloud. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 60 collega’s onder te verdelen in de afdelingen Cloud Platform, Cloud Delivery, Development, Marketing, Sales en ServiceDesk. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie, innovatie en klanttevredenheid.

We werken vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam – Duivendrecht.

Om een goed beeld te krijgen van onze organisatie hebben wij een supergave bedrijfsvideo gemaakt en kun je een kijkje nemen op onze Youtube en/of Facebook pagina.

SOLLICITEER DIRECT